Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

David Beckhams son Cruz gör toksuccé: "Han är fruktansvärt söt!"

Det började med att mamma Victoria Beckham lade upp ett supergulligt klipp på Instagram på sim yngsta son, Cruz Beckham, 11, där han sjunger låten "Hopeful" av Bars and Melody – snabbt blev sonens sångtalang en nyhet som spreds över världen. Nu hyllar även pappa David Beckham sin son i en ny video!

Pearl Åkesson

Familjen Beckham har många strängar på sin lyra. Victoria är förutom modedesigner även sångerska och före detta medlem i popgruppen Spice Girls. Hennes make David Beckham är fotbollsproffs och är även han en driven entreprenör som samarbetat med både svenska modemärket H&M och läskjätten Pepsi. Sönerna Brooklyn och Romeo har båda börjar modella för flera erkända modemärken och äldsta sonen Brooklyn har även fotograferat en av Burberrys kampanjer. Men det är inte bara dem som talangen ligger. Även yngsta sonen Cruz har visat vad han går för i två nya videor på Instagram.

Cruz sång imponerar på Victoria och David Beckham

I ett kort klipp på Instagram visar Cruz att han brås på sin mamma Victoria Beckham. När han öppnar munnen och sjunger låten ”Hopeful” av Bars and Melody imponerar han stort, både på sina föräldrar men också på alla Victorias följare på Instagram. Sedan klippet blev viralt har många kallat Cruz för nästa Justin Bieber. Nu har även ett nytt klipp på Cruz dykt upp, den här gången på pappa David Beckhams Instagram-sida. Där sjunger han låten ”Cups” från filmen ”Pitch Perfect” och även den har fått Beckhams fans att gå bananas. Vi tror att det troligtvis inte kommer dröja alltför länge innan Cruz har ett skivkontrakt i handen och en låt på topplistorna runt om i världen.

Victoria Beckhams video med Cruz blev en viral succé

https://www.instagram.com/p/BEKe0KaFiER/

 

Har han ärvt mammas sångtalang?

David Beckham hyllade yngsta sonen Cruz på Instagram

https://www.instagram.com/p/BEV9bJkzWcE/

 

Vilken talangfull kille – och han är bara 11 år gammal!

Vill du läsa mer sånt här? Gör som 22000 andra ochfölj amelia på Facebook!

Mest läst just nu

David Beckhams roliga kalsongreklam (vi skrattar så vi gråter!)

Här gör skådespelerskan Melissa McCarthy succé hos Jimmy Fallon – mimar till Pocahontas

Här gör 12-årigen succé med ”Defying Gravity” – golvar Simon Cowell