Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Christinas medverkan i talangshowen får alla att tappa hakan – missa inte det här fantastiska klippet!

Det går inte lång tid innan vi får gåshud av det här videoklippet och dess innehåll. Anledningen? Sångerskan Christina Ramos som så fort hon öppnar munnen trollbinder både jury och publik.

Det här måste du bara se!

Pearl Åkesson

Om det är något vi verkligen älskar så är det när en ny säsong av en tv-sänd talangshow drar igång. Ingetannat visar ju så tydligt att det går att vaska fram fantastiska artister från allaåldergrupper, och från jordens alla hörn.

När operasångerskan Christina Ramos, 37, tar sin första ton på scen för juryn ochpubliken i Spain’s got talent 2016 förstår vi att det kommer bli fantastiskt – men inte påvilken nivå. Det tar ungefär fem sekunder innan vi får gåshud av hennes träffsäkerhetoch juryn ser ut att ha drabbats av samma sak. Men, vi har alltså mer att vänta. 

https://youtu.be/l3Yf_ErkN_s?width=560&height=315&frameborder=0Bjuder på fullskalig rockshow

En bit in i uppträdandet avbryts Christina av rockmusik. Först ser hon ut som att hon inte har någon aning om vad som händer, men hon finner sig snabbt. Som fråningenstans rycker hon av sig den långkjol som dolt en betydligt rockigare klädsel. Juryntappar hakan, och det gör vi också. Att Christina kan sjunga tvekade nog ingen på redanefter hennes korta operaakt, men nu blir det uppenbart att den här kvinnan har mångasträngar på sin lyra. På ett kick har hon svängt om från gripande opera till fullskaligrockshow med allt vad det innebär. Juryn ser inte ut att veta var de ska ta vägen ochpubliken är i extas när hon river av AC/DC’s "Highway to hell" med imponerande kraft ochenergi. Vi blir inte ett dugg förvånade när en jurymedlem väljer att trycka på sin Goldenbuzzer-knapp vilket innebär att hon får glida vidare rätt till liveshowerna. 

Välförtjänt!

Vill du läsa mer sånt här? Gör som 22 000 andra ochfölj amelia på Facebook!

LÄS MER:

Här sjunger Tommy Körberg brallorna av Celine Dion – kolla hennes reaktion

Här rockar tanten loss till Beatles – försök att inte le när du ser det här klippet

Miljoner har redan sett videon – se hennes mage växa medan du tittar