Bruce Springsteens hyllning till Prince – gör succé med "Purple Rain"

En av vår tids absolut största stjärnor avled torsdagen den 21 april. Prince Rogers Nelson står bakom några av världens absolut mest kända hits. Vem har inte nynnat med i ”Kiss”,”Little Red Corvette” eller ”When Doves Cry”? I samband med hans död passade Bruce”The Boss” Springsteen att hylla den avlidne stjärnan med en riktigt mäktig cover av ”Purple Rain”.

Under lördagens spelning iBarclays Center i stadsdelen Brooklyn i New York valde Bruce Springsteen och hans E Street Band att inleda kvällens musikaliska upplevelse med att hylla den store musikern och ikonen Prince med att framföra hans superhit ”Purple Rain” inför de tusentals samlande i publiken.

Bruce Springsteen sjunger Princes låt "Purple Rain"

Så under lördagen den 23 april – två dagar efter Prince död passade”The Boss” på att hylla den ikoniska stjärnan med en av hans absolut största hits,”Purple Rain”, som utkom 1984 på albumetmed samma namn. Bland stjärnor som hyllat honom på ett eller annat sätt finns Jennifer Hudson, Justin Timberlake och Madonna för att nämna några.

Läs mer:Jennifer Hudsons hyllning till Prince är magisk – sjunger från hjärtat

Prince var i mångas ögon ett musikaliskt geni artist med talang ut i fingertopparna. En man som borde och ska hyllas för det han gjorde för sina fans – och för musikvärlden. Och Bruce hyllning till detta musikgeni – wow säger vi bara!

Vi får gåshud!

Vill du läsa mer sånt här? Gör som 23 000 andra ochfölj amelia på Facebook!

Mest läst just nu:

Prince är död – 12 anledningar att sakna honom enormt

Ikväll gråter duvorna – så minns vi Prince

Här hittar du vårens trendigaste sallader

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + kit från The Body Shop för 199 kr. Köp nu!