Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Bruce Springsteen dansar med 91-årigt fan på scenen – här är klippet alla snackar om

Under en konsert i Saint Paul i Minnesota tog Bruce Springsteen upp ett fan ur publiken och dansade med henne till "Dancing in the Dark". Den som fick ta en svängom med "The Boss" var den 91-åriga damen Jeannie Heintz.

Det ultimata beviset på att Bruce Springsteen har fans i alla åldrar: Under en spelning i Minnesota i måndags tog Bruce Springsteen upp 91-åriga Jeannie Heintz ur publikhavet för att sedan ta en svängom med henne inför en jublande och nästintill lyrisk publik.Bruce avslutade dansen med att ge Jeannie en kram medan publiken applåderade.

Det visade sig att de två hade träffats förut, när JeannieHeintz och Springsteen dansade tillsammans 2009 under en konsert i Des Moines i Iowa. Då var alltså Heintz 84 år gammal.

https://youtu.be/InascGTbEac?width=560&height=315&frameborder=0

I klippet tar Bruce dessutom upp en ung tjej på scenen, som får hjälpa honom spela gitarr. Bossen är riktigt grym på att interagera med publiken. För en månad sedan hjälpte han till att fira ett fan som fyllde 89 år i Toronto i Kanada.

Och snart gör han även ännu ett besök i Sverige och spelar på Ullevi i Göteborg under tre intensiva konsertdagar i juni.

Första gången han spelade i Sverige var den 21 november 1975 under sin "Born to run"-turné.Han spelade då på Konserthuset i Stockholm. Sedan dess har Bruce besökt Sverige gång på gång och är fortfarande lika populär hos både stora och små.Besöket i juni blir den 33:e gången Bruce kommer till Sverige. Wow!

Vill du läsa mer sånt här? Gör som 20 000 andra ochfölj amelia på Facebook!

När alla tror att brudparet ska dansa vals bjuder de på något helt annat - så sköna!

Se killen som drar igång musik och får ett helt pendeltåg att dansa med

Se hur grymt bra de här killarna dansar loss till Beyoncé –iklädda skyhöga klackar