Foto: © 2010 HAMILTON FILM PRODUCTIONS, LLC. ALL RIGHTS

"Blue Valentine" tröstar dig när kärleken går åt helvete

Ryan Gosling och Michelle Williams spelar ett par som börjar med att älska varandra, men som efter en tid hamnar i en djup kärlekssvacka.

"Blue Valentine"

Du gosar med ”The notebook” när du är nykär. ”Blue Valentine” är filmen du tröstar dig med när allt går åt helvete tio år senare.

I bägge hotar Ryan Gosling att ta livet av sig om han inte får som han vill. Kärlekshistoria mellan honom och Michelle Williams som klipper mellan två livsskeden: När de faller handlöst och när de kraschlandar sen kärleken dött. Att se Gosling agera är lika fängslande som att se Brando i filmer från 50-talet. Fråga mig vilka som är de fem mest välspelade filmerna någonsin och jag måste inkludera ”Blue Valentine” i svaret. Kommer krossa ditt hjärta och skrämma skiten ur din inre romantiker, biokärlek har inte varit så här smärtsamt vacker sen ”Eternal sunshine of the spotless mind”.

Bioremiär 1 april.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + Lyxigt bäddset med brody för 199 kr. Köp nu!