Bloggträff i Stockholm!

Så här såg det ut i somras när Maria Montazami mötte fans i Sverige. Den 10:e december är hon här igen och då passar vi på att bjuda in er till bloggträff i Stockholm! Dessutom får du träffa våra vip:are Johanna Toftby, Katerina Janouch, Annika Sjöö och Karin Adelsköld!

Nu är det spikat! Den 10:e december samlar vi så många av våra bloggare vi kan för en träff i Stockholm!

Maria Montazami är i stan och vi passar på att ge er tillfälle att träffa henne och flera av våra bloggare på amelia.se. Johanna Toftby, Katerina Janouch, Annika Sjöö och Karin Adelsköld kommer att finnas på plats för frågor, autografer, kramar, foton med mera!

Hoppas att ni alla kan komma! Kanske är du kompis med flera amelia-bloggare på vår portal, men ni har aldrig träffat varandra "in real life"? Passa på att bestämma träff med varandra!

För er som inte bor i stan är det kanske läge att ta en långhelg fredag-söndag i huvudstaden för lite julshopping?!

Det blir mingel, autografskrivning, intervjuer med bloggarna, goodiebags för de 100 första som tecknar en amelia-prenumeration och andra roliga överraskningar!

Var? Västermalmsgallerian vid Fridhemsplan i Stockholm.

När? Kl 13-15 fredagen den 10:e december.

Sprid det här till alla ni känner och så hoppas vi att så många som möjligt kan komma!

Varma hälsningar från oss på amelia.se!

OBS! Ingen föranmälan behövs, men det vore roligt att få en hint om hur många som kommer, mejla gärna blogg@amelia.se om du tänker komma!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + Lyxigt bäddset med brody för 199 kr. Köp nu!