Bloggarnas nyårslöften – det här lovar de att göra och inte göra 2015

Vi bad våra bloggare berätta om året som gått och vad de ser fram emot under 2015;

1.Det bästa som hänt 2014?

2.Det du ser framemot 2015?

3. Det du lovar dig själv att hålla under nästa år?

Här är bloggarnas finaste minnen, viktigaste lärdomar och drömmarna de hoppas snart kommer slå in!

Andrea Brodin Engsäll: "Jag kommer fortsätta engagera mig i välgörenhet":

1. "Att jag fick så många roliga möjligheter på alla plan. I jobbet, på det privata planet, i min personliga utveckling, alla fantastiska stunder med min familj och välgörenhetsmässigt. Tack universum!"

2. "Spännande projekt, personlig utveckling och ännu mer tid med mina barn."

3. "Förra året lovade jag att engagera mig mer i välgörenhet och det höll jag med råge, så jag tänker mig något liknande igen. Att hjälpa och stötta andra är fint och berikande på många plan."

I Andreas blogg får du följa med på spännande uppdrag och hittar massor av inredningstips

Helena Biehl: "Stjärnorna har utlovat ett år med massor av kreativitet":

1. "Jag har haft ett riktigt lyckoår men det allra bästa som hänt är vår lilla dotters födelse i augusti."

2. "Jag njuter av vår lilla flicka och ser också med spänning fram emot att bokdebutera med astro-/självhjälpsboken Happytown och senare även släppa den första delen i min barn-/ungdomstrilogi, Fortunatas Profetia. I nummer 5/2015 av Amelia flyttar jag och Helenas Horoskop också in i tidningen.2015 blir ett väldigt roligt år med massor av kul med barn och kreativitet – precis som mina stjärnor utlovat!"

3. "Att minnas att tacka för allt fint jag har i mitt liv. Och att fortsätta göra mitt bästa, vad det än må gälla. (Annars kommer strikte Saturnus ge mig en riktig dust!)"

Här hittar du Helenas astroblogg, med stort årshoroskop för 2015

Jessica Johansson: "Jag ska vara så snäll mot mig själv som jag bara kan!":

1. "Åh, det har hänt så mycket bra i år. Men något av det allra bästa är faktiskt (på riktigt) att jag har fått börja blogga på amelia och fått så många fina läsare! En tät tvåa är att jag har fått rutin på att motionera regelbundet."

2. "Att fortsätta min hälsoresa, att skriva klart min andra roman och att i vår få mer tid att ägna åt bloggen, hälsan och mina konstnärliga projekt!"

3. "Jag är lite inne på att våga vägra nyårslöften och i stället satsa på långsiktiga, långsamma förändringar. Jag lovar mig själv att även fortsättningsvis skippa sockret och hålla motionen levande, i övrigt har jag en ganska o-fundamentalistisk inställning till mat eftersom jag vill kunna hålla detta i många år. Jag lovar mig själv också att skriva klart min andra roman och att vara så snäll mot mig själv som jag bara kan!"

Här kommer du till bloggen Jessicas viktiga mål

Malin Berghagen "Jag har verkligen fått se vilken fin familj jag har":

1. "Att jag verkligen fått se och känna vilken fin familj jag har och vilka fina vänner som finns runt mig. Bästa gåvan!"

2. "Alla roliga yogaresor för både mig och mina yogisar. Och att få utveckla min yoga mer. Självklart också tredje yogaboken som kommer i januari."

3. "Min mormors motto, Allting går utom nyfödda barn och att fokusera på mig själv mer. Min egna tid. Och mitt egna motto Om du mår bra mår världen lite bättre."

Här hittar du Malin Berghagens blogg

Söta Saker "Jag hoppas att jag får fortsätta göra det jag älskar":

1. "Massor av bra saker hände 2014! Jag skrev en ny bok och fick jobba med en av mina bästa kompisar, gjorde en ny säsong av mitt favoritbarnprogram och flyttade ihop med världens bästa person. Och så började jag blogga på Amelia, såklart!"

2. "Jag ser fram emot nya projekt, mer bloggande, bakande och skrivande och framför allt mer tid med nära och kära."

3. "Att göra mer av det jag älskar och vill och mindre av det som jag tror att jag måste."

I Söta Sakers blogg hittar du massor av recept på de allra smarrigaste godsakerna.

Underbara Clara: "Jag ska förvisa mobilen från sovrummet":

1. "Att bli mamma igen! Mycket roligare än första gången och även då var det hur kul som helst."

2. "Framförallt att kunna börja löpa igen efter att kroppen återhämtat sig från graviditeten. Och att släppa två nya böcker också! Ett boksläpp är som en graviditet och förlossning på sätt och vis. Skitjobbigt och tungt - men i slutändan sitter man där med en lite bokbebis och känner sig tårögd!"

3. "Köpa en gammaldags väckarklocka och förvisa mobilen från sovrummet! Känns som den bästa sömninvestering man kan göra."

Här kommer du till Underbara Claras blogg

Du kanske också vill läsa:

Så vet du att du är över 40 när du firar nyår – 10 säkra tecken

Nu blir det ljusare igen – här är 9 anledningar att älska solen!

Här är de goda råden som alla borde få när de fyller 30

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + hudvård från Emma S. för bara 199 kr. Köp nu!