Beyoncé och maken Jay Z:s version av Alphavilles ”Forever young” ger oss gåshud (det här är så bra!)

Det har gått tre år sedan Beyoncé besökte Sverige. Ikväll spelar hon i Friends Arena och alla som lyckades haffa en biljett kan enligt de som redan sett showen ”The Formation World Tour” i andra städer – skatta sig lyckliga.

Pearl Åkesson

Trots att Beyoncé är 34 år ung har hon redan en lång karriär bakom sig. Med hits som ”Halo”, ”Formation”, ”Single Ladies (Put a ring on it)” och ”7/11” har hon fått hela världen att bli både rörda och berörda. 

Hon slog igenom i popgruppen Destiny's Child i slutet av 90-talet och har sedan dess toppat i princip varenda hitlista världen över och turnerat i lika många länder (minst!). Queen Bey har släppt flertalet album och senast i raden av succéer är plattan ”Lemonade” som även släpptes som ett visuellt album. En av personerna som står bakom regin, förutom Bey herself är svenske Jonas Åkerlund.

Läs mer:Se hur grymt bra de här killarna dansar loss till Beyoncé –iklädda skyhöga klackar

I februari i år uppträdde Beyoncé tillsammans med Coldplay och Bruno Mars under SuperBowl och två månader senare, i april kickade hennes”The Formation World Tour” igång i USA för att nu i juli ÄNTLIGEN vara på plats i Sverige.

Det här klippet är ett av våra absoluta favoriter, när Beyoncé och hennes make Jay Z sjunger Alphavilles ”Forever young” samt hennes hit ”Halo”. Snacka om rysningar!

https://youtu.be/DtDeFKEqAw0?width=640&height=360&frameborder=0

Vill du se mer sånt här? Gör som 24 000 andra ochgilla amelia på FacebookochInstagram!

Mest läst just nu

2-åringa Heaven äger på dansgolvet – gör succé till Beyoncés musik

Beyoncé, Coldplay och Bruno Mars i showen alla snackar om – se den här

Den unga flickan är döende i cancer – vad Beyoncé gör värmer i hjärtat