Annika Sjöö om fredagens Let's Dance

Det var ledsna miner hemma hos vår hälsobloggare Annika Sjöö på fredagkvällen. Bästa väninnan Malin och hennes danspartner Alexander Rybak åkte ur. Men Annika fortsätter följa programmet och siar om finalparen i sin blogg!

Vår hälsobloggare Annika Sjöö vann Let's Dance år 2009 tillsammans med Magnus Samuelsson, och har medverkat i programmet tre säsonger. Nu är hon mammaledig och har följt tävlingen hemifrån tv-soffan.

"...vad har Tony Irving emot Alexander Rybak? Har han ärligt talat inte varit hårdare och  mer spydig mot honom än mot de andra? Eller är det bara jag som ser med  partiska ögon?" skriver Annika Sjöö i sitt blogginlägg.

Vad tycker Du? Var det orättvist att Alexander och Malin åkte ur innan finalen? Och vilket par tror Du vinner hela tävlingen? Gå in på Annika Sjöös blogg och kommentera!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + Lyxigt bäddset med brody för 199 kr. Köp nu!