Foto: © 2010 CMTG, Inc. All Rights Reserved. **ALL IMA

Angelinas nya film ger blodsmak

Angelina Jolie spelar rollen som CIA-agent och får verkligen leva ut sina action-behov. Hon sparkar mansröv i 100 min; hon hoppar, duckar, flyger – därutöver finns inte mycket att titta på.

"Salt"

Tidig julafton för alla konspirationsteoretiker. Det finns nog en handling här bland alla adrenalinpumpande actionscener. Men den ska man inte tro på. Angelina Jolie spelar CIA-agent som flyr allt och alla i samma sekund som hon av avhoppare utpekas som rysk spion. Ja, ja, vi har sett allt förr, men den här versionen är tillräckligt tajt för att man ska få mer blodsmak i munnen än träsmak i röven. 

Jämförs med "Bourne" och "Bond", men har mest gemensamt med "Rambo"; det är uppradandet av lik som för handlingen framåt. Jolie sparkar mansröv i 100 min; hon hoppar, duckar, flyger – därutöver finns inte mycket att titta på. 

Biopremiär 3 september

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + hudvård från Emma S. för bara 199 kr. Köp nu!