Allt du måste veta inför nya säsongen av "Big little lies"

Äntligen, nu är trailern här! Hur många har längtat efter den nya säsongen av Big little lies? Här är allt du behöver veta inför nya säsongen, och då har den premiär i Sverige. 

Victoria Petersson

Ijuni 2019 är det premiär för andra säsongen av den hyllade och omdiskuterade tv-serien 

Big little lies. HBO-serien utspelar sig i staden Monterey på Kaliforniens kust. Serien är baserad på romanen med samma namn skriven av Liane Moriarty och regisserad av David E.Kelley. Handlingen utspelar sig i den vackra kuststaden och kretsar kring flera kvinnor som alla har barn i samma klass i skolan. Mammorna ser utåt sett ut att leva perfekta liv, men under ytan är inget som det ser ut. I rollerna syns bland annat Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Laura DernShailene Woodley, Zoë Kravitz och Alexander Skarsgård.

Meryl Streep spelar i den nya säsongen.

Här är trailern till säsong två av Big little lies:

https://youtu.be/4VV8u766E7Q?width=915&height=515&frameborder=0&allowfullscreen=allowfullscreen

Detta vet vi om säsong två av Big little lies:

1. Alla kvinnliga skådisar kommer dyka upp igen

Nicole Kidman och Reese Witherspoon har lagt upp flera bilder på sina sociala medier-konton från inspelningen av den nya säsongen, och även Laura Dern, Shailene Woodley och Zoë Kravitz spelar i säsong två av succéserien.

2. Alexander Skarsgård gör comeback – kanske...?

För att undvika spoilers så kan vi säga att det ännu inte är helt klart om Alexander Skarsgård kommer dyka upp på något sätt i säsong två. Men vi hoppas – alltid kul med svenskt i rutan!

3. Meryl Streep spelar Alexander Skarsgårds mamma

Serien får mer stjärnglans när Oscarsvinnaren Meryl Streep kommer dyka upp i säsong två, och hon ska spela Mary Louise Wrigh, Perrys(Alexander Skarsgårds karaktär) mamma. https://www.instagram.com/p/BhMrLYlFjfr/?utm_source=ig_embed I ett klipp från en trailer hör man Meryl Streeps karaktär säga: "Jag vill veta vad som hände den natten", vilket kanske kan ge en aning om vad som kommer hända i säsong två.

4. Säsong två har premiär i Sverige i juni 2019 på HBO

Något exakt datum har inte offentliggjorts än, men juni 2019 får vi besöka vackra Monterey igen. 

5. Handlingen kommer fortsatt kretsa kring kvinnornas liv

Förra säsongen slutade minst sagt spännande, och vi antar att nya problem och personer kommer dyka upp och röra runt i den, så perfekta, ytan och tillvaron. Klart är i alla fall att alla huvudpersoner kommer dyka upp i säsong två.

Här kan du som inte sett första säsongen kolla in en trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=DDw96Wsotkw