4-åriga Emma gör succé hos Ellen DeGeneres – hennes gymnastiska övningar är grymma!

Lilla Emma Rester har precis fyllt fyra år. Precis som andra barn tycker hon om att leka med kompisar, klä ut sig och upptäcka nya saker. Men det finns en sak som skiljer henne från den stora massan – hon är en fantastiskt duktig gymnast, och redan vid fyra års ålder.

Pearl Åkesson

Fyraåriga Emma Rester från Texas började med gymnastik när hon var drygt två år gammal och är bättre än många andra som sysslar med samma sport. Hon har redan över 75 000 följare på Instagram och tilldelas hurra – och hejarop varje dag på sin sociala kanal utåt. Just för att hon redan är så stor på Instagram så dröjde det inte länge innan Ellen Degeneres bjöd in Emma och hennes mamma Annie till sin show för att få ta del av lilltjejens fantastiska talang.

https://youtu.be/mAxvK2aGtQU?frameborder=0&height=315&width=560

I Ellen DeGeneres Show berättar Emmas mamma Annie att hon lät sin dotter börja med gymnastik för att hon var väldigt klumpig.

– Jag hoppades att gymnastiken skulle hjälpa henne med det, och de sa att hon hade talang för det. Vi har hållit på med det här under ett tag nu.

Och ärligt talat, hur många i vuxen ålder kan egentligen göra en bakåtvolt eller gå ner i split? Emma lärde sig allt detta (och utvecklas och lär sig fortfarande) på bara något år. Snacka om talang!

https://www.instagram.com/p/BDN-3v5H9E_/

 

Kolla bara, visst ser det enkelt ut när Emma är igång på studsmattan?

https://www.instagram.com/p/BDLMztrn9Jq/

 

Och när man är färdig måste man stretcha lite...

https://www.instagram.com/p/BC9PiNpH9P6/

 

Vill du läsa mer sånt här? Gör som 22 000 andra ochfölj amelia på Facebook!

LÄS MER:

Här rockar tanten loss till Beatles – försök att inte le när du ser det här klippet

När pappan öppnar sin present faller han i gråt – här är filmen som berört hela nätet

Här går den 106-åriga damens högsta önskan i uppfyllelse – får totalt glädjefnatt