12 bevis på att Grey's Anatomy faktiskt är den bästa serien

2005 hadeserien Grey's Anatomy premiär - och vi har älskat den sedan dess. Meredith och Cristina, Dr. McDreamy, Izzy,George,Dr. Hunt, Alex, Miranda och Richard Webberär bara några av dem som vi kom att följa slaviskt genom kärleksintriger och nära döden-upplevelser. Grey's Anatomy ÄR faktiskt världens bästa serie. Här är varför:

1. För att Meredith Grey och Cristinas vänskap ärSÅ fin2. För att folk är brutalt ärliga med hur de mår3. För att…ja, Derek även känd som McDreamy4. För att de inte heller alltid vet vad de håller på med – precis som du och jag5. För att den här scenen alltid får en att dö inombordsvarjegång6. För att de också dränker sina sorger ibland7. För att man inte är dum mot någon utan att få en sjukt bra utskällning8. För att Cristina säger så här till Meredith och det är det finaste som någonsin hänt9. För att Meredith slår tillbaka som ingen annan när hon blir kallad hora10. För att man hulkar av gråt minst en gång per avsnitt11. För att det är dans, dans, dans!12. Och sist med inte minst: för att allt är så romantiskt

Visst vill man kolla på alla säsonger igen? Typ nu, nu, nu?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + kit från The Body Shop för 199 kr. Köp nu!