12-åringen får världen att häpna med sin röst (snacka om talang!)

Grace Vanderwaal är 12 år gammal och gjorde succé i det amerikanska underhållningsprogrammet ”America's Got Talent” för en dryg månad sen. Hennes coola röst fick juryn att jubla och publiken att jubla. Nu gör hon succé igen med en cover av Meghan Trainors låt ”All about that base”.

Hon har redan fått över 300 000 gilla-markeringar på Facebook sedan hon gjorde succé på amerikansk tv för en dryg månad sen. Unga Grace Vanderwaal är bara 12 år gammal men sjunger som proffsen – och spelar även ukulele som om hon aldrig har gjort något annat. I juni gick hon upp på en scen framför juryn i ”America's Got Talent” och sjöng ”I Don't Know My Name”, en låt hon skrivit själv. Där och då fick hon stående ovationer – inte bara från publiken utan också från juryn.

– Grace, vet du vad jag tror att du är? Jag tror du är nästa Taylor Swift, säger juryns överhuvud Simon Cowell, som under sin mångåriga karriär hittat flera unga sångare och sångerskor och gjort dem till stjärnor.

Vi tror Simon, den här tjejens röst skapar gåshud över hela kroppen. Lyssna och njut, det här är riktigt bra.

Här är Grace Vanderwalls audition i ”America's Got Talent” – sååå bra!

Vill du se mer sånt här? Gör som 24 000 andra ochgilla amelia på FacebookochInstagram!

Mest läst just nu

David Beckhams roliga kalsongreklam (vi skrattar så vi gråter!)

Här gör skådespelerskan Melissa McCarthy succé hos Jimmy Fallon – mimar till Pocahontas

Här gör 12-årigen succé med ”Defying Gravity” – golvar Simon Cowell

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 1 månad fri digital provläsning av amelia här!