Lyssna på vad den här killen har att säga till sina klasskamrater (och så gick det efter han sagt det)

Jake, autiskt pojke i en helt vanlig klass, har något att säga till sina klasskamrater. Och jag hoppas de inser hur deras beteende påverkar honom:

Så här berättar Jake själv om vad som hände efteråt för projektet Bully på sajten Upworthy:

"Jag har fått flera vänner efter filmen och så har jag gått med i skolans fotbollslag. Först trodde jag att de var idioter allihop, men egentligen är de schysta och de har hjälpt mig i många situationer. De står upp för mig!"

För andra barn som har diagnosen autism ger Jake rådet att vända sig till en vuxen om någon är taskig: "Det kan verka svårt för vi hanterar inte stress så bra som andra barn, men du kommer att ta dig igenom det och du kommer att bli grym på det - du är faktiskt redan grymt bra som du är!"

Och slutligen säger Jake: "Att mobba andra är inte coolt. Du kanske tror att du är på toppen av näringskedjan - men det kommer du inte att vara för alltid."

Du vill också se:

Om djuren kunde prata - se det här klippet utan att skratta högt om du kan

De här männen får testa hur det känns att föda barn... medan fruarna kollar på

Är det sura miner när ditt barn kommer hem? De här mellanmålen får vem som helst att le

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Black Friday 70% rabatt på amelia & 24 andra titlar. Köp nu!