Tom Hanks och Ellen DeGeneres pratar som Woody och Doris (sen avslöjar han en hemlis)

Tom Hanks har fått miljontals hjärtan att klappa sedan han slog igenom i ”Big” 1988. Åren går men vår kärlek består, så när han gästade Ellen DeGeneres nyligen bjöd han publiken på riktigt härliga nyheter (och en skön improvisation).

Pearl Åkesson

Tom Hanks har varit aktiv i filmbranschen sedan början på 1980-talet och har sedan dess vunnit både Emmys och Oscars-statyetter. Vem har inte roats av honom i ”Splash”, ”Big”, ”Forrest Gump” och ”Sömnlös i Seattle”? Men den rollen som gjort honom mer känd – i alla fall hos den yngre publiken är rollen, eller ska vi säga rösten som Woody i ”Toy Story”-filmerna.

Woody möter Doris hos Ellen DeGeneres

Under ett besök hos Ellen DeGeneres nyligen satt de två Hollywood-stjärnorna och samtalde där Tom avslöjade att han just nu jobbar med att det ska bli en fjärde ”Toy Story”-film och att han återigen kommer att göra rösten till Woody. Men det var inte det enda. Strax efter ställde han en fråga till Ellen om hon någonsin varit med om att barn känt igen hennes röst då hon gör rösten till Doris i ”Hitta Nemo” och ”Hitta Doris”, därefter föreslog han att hon skulle prata ”som Doris” medan han höll för ögonen – för att kunna föreställa sig den förvirrade blå fisken framför sig. Dock dröjde det inte länge innan han fick med hela publiken och Woody och Doris började snacka med varandra.

Detta är verkligen så gulligt. Älskar du Pixars filmer och dessutom gillar Tom Hanks och Ellen DeGeneres så spana in klippet här under.

https://youtu.be/BRUILig_dAQ?frameborder=0&height=360&width=640

Vill du se mer sånt här? Gör som 25 000 andra ochgilla amelia på FacebookochInstagram!

Mest läst just nu:

14-åriga Sofie får juryn att tappa hakan (och vi får gåshud över hela kroppen)

Här driver Ellen DeGeneres med kändisarna – får oväntad hjälp från Britney Spears

Här rockar tanten loss till Beatles – försök att inte le när du ser det här klippet