Se hunden som återförenas med sin favoritleksak efter fem år (SÅ gulligt!)

Att tappa bort nycklar, smycken eller glömma en jacka någonstans är superjobbigt, men vi hade ändå inte blivit lika glada av att hitta våra saker som hunden Finn blev när han fick återförenas med sin favoritleksak – en pipande gris.

I en video på Youtube får vi se när hunden Finn återförenas med sin älsklingsleksak, en pipleksak i form av en gris, "Piggy". När Finn var valp hade han flera Piggys, men han bet sönder dem en efter en. Hans husse och matte valde då att byta ut Piggy mot mer tåliga leksaker, men ni vet vad man säger – gammal kärlek rostar aldrig.

Efter fem år bestämde Finns ägare sig för att ge honom en Piggy igen, och glädjen går inte att ta miste på. I filmen får vi se hur Finn blir exalterad bara av att höra pipljudet, och när han sedan får Piggy blir han överlycklig och ger ifrån sig gulliga små pipljud, han också.

Finn har också varit extra försiktig med Piggy den här gången, så vi får hoppas att de får vara vänner länge.

Se den gulliga videon nedan.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + trådlösa hörlurar för endast 199 kr. Köp nu!