Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

"Så ser mamma ut nyvaken" – 6-åringens brutalt ärliga bild roar hela världen

Den 6-åriga flickan fick i uppgift att rita hur hennes mamma såg ut när hon vaknade och när hon gick på fest. Resultatet har gjort succé över hela världen – och det är inte svårt att förstå varför ;)

Ibland är det inte bara av godo att barn är ärliga. Det fick en mamma erfara, på det kanske hårdaste sättet. Hennes 6-åriga dotter avbildade henne nämligen i skolan, när hon fick uppgiften att rita hur mamman ser ut när hon vaknar och hur hon ser ut när hon ska gå ut.

Alla kan förmodligen skriva under på att man kanske inte är sitt underskönaste jag på morgonen när man precis har stigit upp ur sängen. Men att man ser ut som ett megaskräckinkjagande monster med det stripigaste håret i mannaminne, håliga ögon och sladdriga skräckläppar, kanske man inte hade räknat med?

Tack och lov (eller?) kompenserar dottern med att rita en riktigt piffig version av mamman, hur hon ser ut när hon ska gå ut alltså. Med kort svart klänning, rosa klackar, läppstift och kanske världens längsta, eller i alla fall kraftigaste, lösögonfransar.

Mammans vän, användaren Cantclydelade upp bilden på forumet Imgur, och sedan dess har bilden setts över två miljoner gånger.

Varför dessa frågor överhuvudtaget fanns i en bok för skolbarn, framgår inte.

Vill du se mer sånt här? Gör som 23 000 andra ochgilla amelia på Facebook!

Alfred, 93, tröttnade på äldreboendets aktiviteter – "Jag vill dricka öl i solen"

13 tecken på att du håller på att bli din mamma

11 anledningar för alla gamla hästtjejer att börja rida igen