James Corden gör succé IGEN – med världens roligaste intervju

Hur lätt är det att prata om du drar ut dina mungipor tillräckligt mycket så kinderna stretchas ut ordentligt? Inte så enkelt som man kan tro. När talkshowvärden James Corden ska intervjua skådespelerskan Melissa McCarthy med en tandskena i munnen är det riktigt svårt att hålla sig för skratt.

James Corden är verkligen namnet på allas läppar just nu. Sedan ett par år tillbaka är han inte bara publikens stora favorit, han är också den som alla Hollywoodstjärnor står i kö för att gästa i showen "The Late Late Show with James Corden". Under den senaste tiden har vi fått njuta av hans knasiga idéer i en Justin Bieber-sketch och förra året gjorde han succé tillsammans med David Beckham där de båda endast bar kalsonger.

LÄS MER:Så får du bättre munhälsa - i 4 enkla steg

James Corden intervjuar Melissa McCarthy med tandskena i munnen

I den här videon tar James Corden till nya trick för att få både publiken och sina gäster att skratta. Här har han försett både Melissa McCarthy och Kristen Schaal med varsin tandskena och har dessutom stoppat in en egen i munnen på sig själv. Förutom att de ser hysteriskt roliga ut med uttänjda kinder så låter de minst lika roligt när de försöker föra en konversation med varandra. Det är heller inte speciellt lätt att varken dricka eller blåsa såpbubblor...

Efter att ha sett det här klippet så inser man ganska snabbt hur bra det är ändå att ha läppar – och att de kan röra på sig. För det verkar inte helt enkelt att diskutera seriösa ämnen närmunnen är uttänjd till max och saliven rinner i ena mungipan...

Vem kommer ens på något sånt här? Haha!

LÄS MER:Dansa dig fri från smärta

Vill du läsa mer sånt här? Gör som 22 000 andra ochfölj amelia på Facebook!

Mest läst just nu

Här gör skådespelerskan Melissa McCarthy succé hos Jimmy Fallon – mimar till Pocahontas

Här gör 12-årigen succé med ”Defying Gravity” – golvar Simon Cowell

Här använder mormor SnapChats "Face Swap" – skrattar så hon kiknar

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + kit från The Body Shop för 199 kr. Köp nu!