Här rockar tanten loss till Beatles – försök att inte le när du ser det här

Musik ska byggas utav glädje och av glädje bygger man musik. Fråga bara den här äldre damen som just nu gör stor succé i sociala medier där man kan se en video på när hon skakar loss till Beatles gamla hit Twist and shout mitt på gatan i Brighton.

Pearl Åkesson

Beatles går hem hos både stora och små, gamla som unga. Och trots att det gått många år sedan bandet splittrades och två av dem är döda så innehar de fortfarande kultstatus och är riktiga ikoner i musikhistorien. Just nu sprids den här fantastiska filmen som en löpeld över internet. Kanske inte så konstigt med tanke på hur glad och pepp man blir av videon när man väl tryckt på play-knappen och allt rullar igång.

Det är på Brightons gator i Storbritannien som en äldre liten dam i rosa jacka svänger sina lurviga till tonerna av Beatles låt Twist and shout . Den charmiga damen gör det med sådan inlevelse att det är svårt att inte hänga på med att rocka loss där man sitter och tittar.

https://youtu.be/yZDvX84mH1A?width=640&height=360&frameborder=0

Men det finns fler som bjudit upp till dans i den hyllade filmen på Youtube. Mannen i gult heter Pablo Woodward och är enligt videons beskrivning en känd gatudansare som går under namnet ”Discokaninen”. Han brukar showa loss i Brightonoch underhålla förbipasserande – som i det här fallet är den lilla tanten i rosa jacka och ett gäng andra danssugna personer. Det sitter även en herre på marken och trummar med i takten till den svängiga musiken.

Det här är verkligen en riktig lyckoboost!

Vill du läsa mer sånt här? Gör som tusentals andra och följ amelia på Facebook!