Här får Carola riktigt med feeling (och vi viker oss dubbla av skratt)

Det har hunnit gå ett år sedan klippet såg dagens ljus, men det är fortfarande lika roligt. Vem minns inte när Carola Höggkvist kastade en blomkruka ut i publiken under ”Allsång på Skansen”? Det här är ännu bättre ;)

I 27 års tid har Carola Höggkvist varit verksam artist. Det började med ”Främling”, därefter har hitsen avlöst varandra. Men det är inte bara musiken som varit i fokus när det har tisslats och tasslats om Carola, även hennes privatliv har varit med en hel del i media. Som hennes giftermål med Runar Sögaard, och hennes roll som mamma till Amadeus och Zoe.

Trampade genom bordet i succéprogrammet

För två år sedan medverkade hon i succéprogrammet ”Så mycket bättre” och sedan dess har karriären tagit fart igen. Förra året besökte hon Carina Berg & Christine Meltzers tv-succé ”Berg & Meltzer på Oscars”, och där fick hon feeling. Mer än hon kanske någonsin fått tidigare. Glöm blomkrukan under Allsången, det här är snäppet bättre!

Vill du se mer sånt här? Gör som 25 000 andra ochgilla amelia på FacebookochInstagram!

Mest läst just nu:

Michelle Obama dansar till Beyoncé i James Cordens ”Carpool Karaoke” (så himla coolt!)

12-åringen får världen att häpna med sin röst (snacka om talang!)

Så här har du aldrig hört Simon and Garfunkels "Sound of Silence" – så mycket rysningar!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + Lyxigt bäddset med brody för 199 kr. Köp nu!