Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

David Beckhams roliga kalsongreklam (vi skrattar så vi gråter!)

Han har blivit utsedd till en av världens vackraste – och sexigaste män. David Beckham är inte bara fotbollsspelare, han är även en driven entreprenör, kalsongmodell och gift med kryddflickan Victoria "Posh Spice" Beckham.

Pearl Åkesson

Med sitt entreprenörskap har han blivit god för mångmiljonbelopp och hade säkerligen kunnat gå i pension redan nu om han hade velat.

Driven entreprenör som släppt parfym

Men istället fortsätter han att driva sitt varumärke och förutom att ha spelat in reklamfilmer för Pepsi och släppt en egen parfym så har han också fått både män och kvinnor att tråna efter honom när han kastat kläderna som den svenska klädjätten H&Ms kalsongmodell. Men även om man kan tycka att Beckham är aningen för seriös ibland så har han faktiskt en väldigt rolig sida också. Och parar man ihop honom med kanske Storbritanniens roligaste snubbe just nu, komikern och talkshow-stjärnan James Corden, så kan det inte bli annat än succé.

https://youtu.be/xau8s_g-lQk?width=560&height=315&frameborder=0

David Beckham i kalsongreklam

I den här videon utlovas en ny produkt signerad Beckham och Corden – underkläder. Likheterna med H&Ms reklam är många. Svartvita bilder, suget i blicken och vita, tajta kalsonger under namnet "D & J Briefs". Det är svårt att hålla sig för skratt (och vi undrar hur de själva egentligen lyckades) när de väldigt seriöst pratar om hur mannen vill känna sig samtidigt som James Corden svävar förbi i någon slags piruett. Tyvärr säljs inte kalsongerna någonstans (och reklamen är inte riktigt på riktigt) men... Har du en dålig dag? Se den här videon, vi kan nästan lova att din dag blir lite bättre.

Vill du läsa mer sånt här? Gör som tusentals andra och följ amelia på Facebook!