Alicia Vikanders succé hos Jimmy Fallon - dricker glögg och äter julbord

Vem hade kunnat ana att Alicia och Jimmy Fallon skulle vara en sådan toppkombo? Addera dessutom Will Ferrell, som alltid lyckas få våra skrattmuskler i magen att arbeta hårt. Då har du detta succéklipp som bara måste ses!

Att Alicia Vikander och Jimmy Fallon är riktiga buddies vid det här laget går inte att ta miste om. Den svenska Hollywood-stjärnan har gästat Jimmys talkshow flertal gånger, bland annat förra sommaren. Då var det kräftskive-tema och nubbe som gällde – och vi blev kära i duon på en gång.

För ganska exakt ett år sedan släpptes även denhär video där Jimmy och Alicia i äkta julanda dricker glögg och sjunger Helan går, tillsammans med ingen mindre än Will Ferrell. Will (som har svenskanknytning då han är gift med en svenska) är utklädd till gud vet vad och pratar med Alicia på en knackig svenska, medan stackars Jimmy gör sitt bästa i att hänga med (med hjälp av tyska ord). Det skålas, sjungs och skrattas – vi kan inte få nog av denna oslagbart roliga kombo. Kolla själv!

Vill du se mer sånt här? Gör som 27 000 andra och gilla amelia på Facebook och Instagram!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + Lyxigt bäddset med brody för 199 kr. Köp nu!