14 roliga bilder på husdjur som totalt äger ditt hus

Roliga bilder på när TV:n är paxad, badrummet upptaget och det inte finns plats i sängen – men den här gången är det inte din partner utan ditt husdjur som har tagit över i huset. :)

1. Här tittar vi endast på kanalen "Animal Planet".2. Ehhmm... jag är lite upptagen va.3. Men vad tittar du på? Tänd ljus och sätt på lite musik tack.4. Det här är mitt nya sovställe. Något problem?5. Vart har du gömt godiset? Jag måste ha något sött...6. Rör inte mitt kylskåp. Okey, varsågod...jag är trött.7. Jag vill ha ljus och värme. Fattar inte grejen med persienner.8. Upptaget här ser du väl!9. Ja, allt som rullar och rör sig är kattleksaker.10. Får man inte ens titta i fred på sitt favoritprogram?11. Sängen är min. Du kan ju ta soffan ikväll.12. Mitt kontor. Min mus.13. Det är mina pengar. Mina!14. Står du med på listan?Men oavsett hur mycket de tar över ditt hus, så älskar de dig och väntar på dig i fönstret. <3

Listan har fått inspiration från sidanThe Dodo.

Du vill inte heller missa:

Kakaduan Harley har hittat en ny leksak vi kan inte sluta skratta åt det här

Valpen Buck förstår inte att han har fått hicka och är helt bedårande

Katten som vägrar låta husse surfa – så här är det att jobba hemifran med katt

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 1 månad fri digital provläsning av amelia här!