11 gånger som katter är fullständigt i vägen

Alla som har en katt hemma vet också att de tycker om att vara med överallt – eller nej, det är fel sätt att säga det på. Katter tycker inte bara om att vara med – de älskar att vara fullständigt i vägen, vad du än pysslar med. Känner du igen din katts beteende i någon av de här bilderna?

1. När du spelar spel med familjen

 

"Jaha, nej men vi fortsätter väl på Sixten då, så är han också en del av spelkvällen..."

2. När du ska upp till övervåningen

 

"Okej, så du tänkte ligga där nu hela kvällen? Well, jag får väl antingen försöka ta ett jättekliv över dig eller så får jag helt enkelt försöka hålla mig trots att jag är väldigt, väldigt kissnödig..."

3. När du ska läsa ett par kapitel ur favoritboken

 

"Nej, alltså jag var faktiskt inte speciellt intresserad av den där boken ändå... Jag bryr mig inte om Andrew får Lisa i slutet eller om hon går tillbaka till Charlie, nej jag bryr mig inte alls..." *dör av nyfikenhet*

4. När du ska duscha och vill göra det... ifred

 

"Jaha, så ni tänkte sitta där och... hålla mig sällskap när jag duschar? Eh okej, det känns ju trevligt med sällskap och så men, jag hade ju helst velat duscha ensam."

4. När du ska ha spela tv-spel

 

 

"Nej men alltså, du är inte alls i vägen för tv:n. Jag behöver ju inte se den eller så. Hoppsan, nu dog jag visst... igen."

5. När du har tagit med dig jobbet hem och...

 

"Nej jag har inget viktigt möte i morgon bitti. Det är helt lugnt alltså. Ligg du där och chilla, jag kan jobba i eh hm, natt eller gå upp tidigare i morgon och hoppas att mötet går bra ändå. Så ligg du där, det gör du ju väldigt bra!"

LÄS MER: 21 situationer när din tonåring beter sig precis som din katt :)

6. När du har bråttom i väg någonstans

 

"Men alltså, jag har inget flyg att passa. Det är helt lugnt. Ligg du där och gosa in dig i mina nytvättade kläder som jag så varsamt vikt ihop för att få plats med allt jag behöver. Det är lugnt liksom, du kanske till och med kan följa med som resesällskap till Kanarieöarna?!"

7. När du ska mejla chefen om en viktig sak

 

"Jag måste bara sätta mig ner och skriva ner de där idéerna som jag lovade chefen att jag skulle göra, nähä det går inte... för att du sitter på tangentbordet, jaha ja. Kan jag försöka att knöla in fingrarna under dig för att komma åt tangenterna? Nej, det gick visst inte, jaha. Okej, jag får väl vänta då tills du flyttar dig och hittar ett varmare ställe att sitta på..."

LÄS MER: Om din katt kunde messa dig (13 SMS som får oss att skratta)

8. När du har tvättid och ska skynda på för att få allt rent och torrt

 

"Nej, men det är lugnt. Jag köper nya underkläder eller kanske vänder ut och in på dem, då KANSKE jag kan vänta till nästa söndag när jag har tvättid igen... Om jag har tur!"

9. När du ska köra lite hemmaträning

 

"Okej, du vill vara med och träna? Då får du väl... sitta där och hjälpa till i så fall. Som en extra vikt eller något. Tack för eh, typ hjälpen?"

10. När du ska städa undan något som din katt har stökat ner

 

"Jaha, så du tyckte inte om det där glaset som jag hade ställt fram till mig själv inför fredagsmyset? Det var ju tråkigt, för oss båda."

11. När du har två husdjur och det ena dominerar det andra

 

"Kan du inte bara hålla dig till din egen säng och låta Laban komma åt sin? Nähä, så du tänkte ligga där hela dagen och låta honom vänta tills du är färdig? Jaha, Laban... Ska vi ta en promenad?"

Vill du läsa mer sånt här? Gör som 22 000 andra och följ amelia på Facebook!

LÄS MER:

9 saker föräldrar tror blir bättre på våren – men som blir SÄMRE

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + hudvård från Emma S. för bara 199 kr. Köp nu!