Här tröstar den sex veckor gamla bebisen sin tvilling – det är så gulligt

En amerikansk mamma filmar sina sex veckor gamla tvillingar när de har kurat ihop sig och ligger bredvid varandra. När en av dem börjar gråta gör tvillingsystern det sötaste vi sett.

Har man tvillingar som är sex veckor gamla behöver man nog all hjälp man kan få. Hur gör man till exempel när båda två börjar gråta samtidigt och vill ha maximal uppmärksamhet? De här tvillingarna verkar kunna sköta trösten själva, på världens sötaste sätt dessutom. Systern bjuder nämligen sin bror på en liten gullig tumme att suga på, när han blir ledsen och behöver tröstas.

Mamman till tvillingarna, användaren Twin Mom på Youtubehade gått ut från bebisarnas sovrum, in i rummet bredvid. När pojken började gråta tog systern helt enkelt hand om situationen själv och med gemensamma krafter stoppade de in hennes tumme i munnen. Hur gulligt är inte det?

LÄS MER: Så påverkar rörelse kroppen

Han börjar genast sluta gråta. Tummen är på väg att ramla ut men bebisen stoppar snabbt tillbaka den i brorsans mun och han får fortsätta suga – och tröstas.

Klippethar bara legat uppe i en vecka och har över 400 000 visningar.

I kommentarsfältet är det många som tycker att tvillingarna är otroligt gulliga:

”Hon ville förmodligen att han skulle vara tyst så att hon kunde sova.”

”De kanske är vana att göra så från när de låg i livmodern.”

”Man säger att tvillingar har ett speciellt band, den här videon visar verkligen det.”

”Nu vet du att du måste spara den här videon till varje gång han retas med henne när de växer upp. Bara be henne visa honom videon, det kommer att få tyst på honom, LOL.”

”ÅÅÅåh vad sött. Jag tror att han blir lite frustrerad dock, att ingen mjölk kommer ut.”

”Det här är något av det sötaste jag någonsin har sett!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + hudvård från Emma S. för bara 199 kr. Köp nu!