Här styr Beyoncé upp ett frieri – mitt under framträdandet av ”Single Ladies”

Beyoncés danskapten Ashley Everett körde på precis som vanligt under spelningen i St Louis, vad hon inte anade var att hennes pojkvän John Silver skulle ge henne en kväll värd att minnas i all evighet – mitt under framträdandet av ”Single ladies”.

Pearl Åkesson

Beyoncé är just nu ute med sin ”Formation Tour”. Hon kickade igång turnén den 27 april och kommer avsluta den om knappt en månad, den 2 oktober. Sedan dess har hon hunnit med flertalet stopp, både i USA och i Europa, bland annat Stockholm den 26 juli då hon gjorde hon ett bejublat framträdande på Friends Arena. Men i det här fallet kommer det inte handla om Beyoncé faktiskt, mest om hennes personal – eller två av dem.

Det var under stoppet i St. Louis i USA som Beyoncé mitt under låten ”Single ladies” tog en paus för att låta sin koreograf och kreativa direktör John Silver ta scenen för att bedyra sin kärlek till en av Beyoncés dansare (och sin flickvän) Ashley Everett. John, som är ifrån St. Louis ville göra något speciellt för sin kära och passade då på att gå ner på knä framför tusentals personer i publiken och fria till sin flickvän Ashley.

John Silver går ner på knä framför Ashley Everett

https://www.instagram.com/p/BKN-wWaglMr/

 

Nu är Ashley inte ”single lady” längre ;)

https://www.instagram.com/p/BKOHm_RBg8d/

 

”He put a ring on it!”

https://www.instagram.com/p/BKOQ--bDf5p/

 

Ashley Everetts egna ord efter frieriet

https://www.instagram.com/p/BKOS6veBm_r/

 

Visst blir man rörd när man ser det här? Och hur fint att Beyoncé låter John och Ashley få the spotlight för en stund – vilken fin vän och kollega hon verkar vara! Fram med näsdukarna, här under så kan du se hela frieriet!

https://youtu.be/34ebORHCixQ?width=640&height=360&frameborder=0

Vill du se mer sånt här? Gör som 25 000 andra och gilla amelia på Facebook och Instagram!

Mest läst just nu:

14-åriga Sofie får juryn att tappa hakan (och vi får gåshud över hela kroppen)

David Beckhams roliga kalsongreklam (vi skrattar så vi gråter!)

Så här har du aldrig hört Simon and Garfunkels "Sound of Silence" – så mycket rysningar!