Här driver Ellen DeGeneres med kändisarna – får oväntad hjälp från Britney Spears

Om du vore kändis för en dag, vad skulle du göra då? Under säsongsveckan av Ellen DeGeneres passade talkshowvärdinna själv på att åka till ett lokalt köpcenter i Los Angeles, med sig tog hon kompisen Britney Spears. Vad de gjorde där? Skapade fullständigt (roligt) kaos!

Pearl Åkesson

Ellen DeGeneres är en av världen mest populära talkshowvärdar med sin ”The Ellen DeGeneres Show”, inte konstigt då att kändisarna vallfärdar dit för att sitta och snacka skit och ha roligt. Under säsongsstarten bjöd hon en av sina kompisar, Britney Spears, till en heldag av aktiviteter på ett närliggande shoppingcenter. Ellen berättade för Britney att de kunde göra precis vad de ville där inne.

Ellen DeGeneres driver med kändisskapet

Hela videon är en parodi på hur vissa celebriteter utnyttjar sitt kändisskap till max, vilket Ellen och Britney testar på att göra – fullt ut under sitt besök i köpcentret. Det är många gånger Ellen verkligen går över gränsen, men eftersom man vet att det är en del av hennes show, så vet man också att allt material klippts ihop riktigt snyggt för att få det att se ut så galet som möjligt.

Vågar du titta?

https://youtu.be/0fBhad-_zN8?width=640&height=360&frameborder=0

Vill du se mer sånt här? Gör som 25 000 andra och gilla amelia på Facebook och Instagram!

Mest läst just nu:

Michelle Obama dansar till Beyoncé i James Cordens ”Carpool Karaoke” (så himla coolt!)

David Beckhams roliga kalsongreklam (vi skrattar så vi gråter!)

Så här har du aldrig hört Simon and Garfunkels "Sound of Silence" – så mycket rysningar!