Här avslöjar Tara att hon är gravid – men överraskningen får en rejäl twist

Tara Brough hade placerat en bulle i ugnen (ja både i köket och i sin mage :)) och skulle överraska sin syster med beskedet om att en bebis är på väg. Men det slutade med att Tara själv blev den som fick en rejäl överraskning, för hon hade nog inte förväntat sig att det skulle gå som det gjorde :)

Tara och Zach Brough hade förberett för avslöjandet om sitt tredje barn genom att stoppa ett bakverk i ugnen. När systern Carly och hennes make Mike Walton sedan kom på besök blev de ombedda att titta i ugnen. Systern verkar en aning förvirrad innan hon och hennes man brister ut i skratt och lyckönskningar.

Där trodde nog Tara och Zach att det var slut på överraskningar, men Carly och Mike hade andra planer. En stund senare nämner Carly i förbifarten att de varit hos barnmorskan för kontroll. När Tara inser att hennes syster också är gravid blir hon eld och lågor.

De senaste åren har videor med gravidavslöjanden spridits hejvilt på nätet, men vi har i alla fall aldrig sett någon som slutar som den här :)

Se hela klippet där systrarna avslöjar att de är gravida, här:

https://youtu.be/3--NulbE2KI?width=640&height=360&frameborder=0

Vill du se mer sånt här? Gör som 25 000 andra och följ amelia på Facebook!

Du kommer också att vilja se:

10 lögner du garanterat drog när du skulle dölja att du var gravid

Davids överraskning på mormors 86-årsdag är så fin (och framkallar tårar!)

Svenske Alexander friar till sin Caroline med en riktig överraskning – vi smälter!