Gatumusikerna gör succé i tunnelbanan – då händer något riktigt oväntat

De flesta har nog både lyssnat på och sett en och en annan trubadur och gatumusiker i tunnelbanan när de rest till storstäder så som Stockholm, London, Paris eller Frankfurt. Det är inte alltid ljuv musik för öronen – men den här video visar något helt annat. När två kvinnor sjunger artisten Prince klassiker "Kiss" så händer något minst sagt oväntat...

Har du besökt en storstad någon gång i ditt liv så är du säkert väl medveten om att det finns många trubadurer och gatumusiker, både på turiststråken men även i tunnelbanan och på tågen. Det är inte alltid skönsång, och ibland kan man fundera både en och två gånger hur personen inte kan vara medveten om hur illa det låter. Men så finns det guldkorn, riktiga sådana. Som i det här fallet: två coola tjejer som passar på att underhålla sina medresenärer ordentligt.

Sjunger Prince på tunnelbanan

I det här klippet sjunger musikern KIDDO KAT från Hamburg ochHeidi Joubert från London den heta låten "Kiss" som artisten Prince gjort stor succé med. Med en gitarr och en Cajon Box får de flera i tunnelbanan att ta upp mobilerna och filma samt lyssna och njuta.

Läs mer:Så fungerar dans som smärtlindring

Men förutom skönt gung och fantastisk sång händer det något mycket speciellt en bit in i klippet. Helt plöstligt brister en medpassagerare ut i skönsång och det är svårt att inte dra på smilbanden då.

Dock visar det sig att han heller inte är vem som helst, utan är en maltesisk sångare vid namnOzzyLino. Det är vid sådana här tillfällen man önskar att det lät lika bra i Stockholms tunnelbana, Göteborgs spårvagn eller på Malmös bussar också (för att nämna några ställen...).

Vill du läsa mer sånt här? Gör som 22 000 andra ochfölj amelia på Facebook!

Mest läst just nu

Här gör skådespelerskan Melissa McCarthy succé hos Jimmy Fallon – mimar till Pocahontas

Här gör 12-årigen succé med ”Defying Gravity” – golvar Simon Cowell

Här använder mormor SnapChats "Face Swap" – skrattar så hon kiknar

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + hudvård från Emma S. för bara 199 kr. Köp nu!