Gabriellas present får styvpappan att brista ut i tårar: ”Adopterar jag dig?”

Det är inte alltid lätt att veta vad man ska ge bort i födelsedagspresent till någon, särskilt inte till en vuxen person som redan verkar ha allt. Men Gabriella Lynde från Florida visste precis vad hon skulle ge sin extrapappa i födelsedagspresent – och det är något av det finaste man någonsin kan ge.

Vem har varit med om stressen att hitta den absolut bästa presenten till sin mamma eller pappa? Troligtvis fler än man tror. Gabriella Lynde från Port Richey i Florida, USA, hade dock inga problem att veta vad hon skulle ge sin styvpappa i födelsedagspresent. I videon så ställer hon fram en papperspåse fylld till bredden med silkespapper som hennes styvapappa sedan varsamt (och långsamt) packar upp.

Till slut får han fram en bunt med papper och en penna, dock dröjer det en stund innan han inser vad det är han håller i.

”Adopterar jag dig?”, frågar han Gabriella, varpå hon svarar:

”Jag vill det, men du behöver inte. Du kan säga nej, men jag vill att du adopterar mig. Du har varit min pappa och de papperna förändrar ingenting”.

Därefter blir det svårt för dem båda att hålla tillbaka tårarna och han omfamnar Gabriella i en lång kram.

Fram med näsdukarna BUMS!

Vill du läsa mer sånt här? Gör som 25 000 andra och följ amelia på Facebook!

Mest läst just nu

Lovas budskap har nått tusentals: ”En tjej måste få ha kort hår utan att ifrågasättas”

Sonen valde sina finaste trosor – förskolans reaktion kommer göra dig varm i hjärtat

"Du behöver inte förstå, bara respektera" – Klippet alla föräldrar borde se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + Lyxigt bäddset med brody för 199 kr. Köp nu!