Du kan aldrig ana hur kort tid det gick mellan de här före- och efterbilderna

Den här PT:n har avslöjat hur lätt det är att luras på före och efter-bilder:

Hur går man ner i vikt snabbt? Fråga den personlige tränaren Andrew Dixon. Den här "viktminskningen" tog mindre än en timme.

Vad var hans knep? Raka bröstet, ansiktet och huvudet,gör några armhävningar, rikta om belysningen så att den faller uppifrån, stäng av blixten på kameran, sug in magen – och spänn.

Trots att bilderna ser så olika ut har han alltså inte tappat ett kilo.

Ett halvår senare upprepade Andrew Dixon sitt test, med samma förbluffande viktminskning – från soffpotatis till strandhunk på under en timme:

Bildkälla

Med bilderna vill hanvisa att det inte finns några snabba genvägar, och att de "mirakelkurer" som lovar snabba resultat ofta leder till jojobantning och viktökning i stället.

TillHuffington Postsäger han:

"Vi tillbringar alldeles för mycket tid med att dra in magen och se ut som vi tror att samhället vill se oss. Sluta slösa energi på att försöka tävla med andra. Det är bara rök och speglar."

LÄS OCKSÅ:

Nojig över ålderstecken? Här är 10 söta djurbebisar som garanterat får det värre än du

21 dräpande svar för oss som inte använder träningsmaskiner "på rätt sätt"

"Köper hon fel kaffe –slå!" och andra reklamer som förnedrade kvinnor

Här är det fulaste försöket att sälja badkläder till tonårsflickor

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 1 månad fri digital provläsning av amelia här!