Den unga flickan är döende i cancer – vad Beyoncé gör värmer i hjärtat

Lilla Taylon Davis var ett av Beyoncés absolut största fan. Hon älskade att sjunga med i Queen Bee's låtar och Taylons högsta önskan var att en gång få träffa sin stora idol. Den här videon har ett par år på nacken men har blivir viral nu igen – det är inte svårt att förstå varför.

Pearl Åkesson

12-åriga Taylon Davis älskade Beyoncés musik över allt annat. Den fick henne att le, dansa och tänka på allt annat än hennes sjukdom. Taylon var nämligen sjuk i obotlig cancer och hade inte så långt kvar – och hennes absolut högsta önskan och dröm var att få träffa Beyoncé, lämna ifrån sig sin rullstol för en stund och dansa tillsammans med henne.

Under Beyoncés senaste turné ”Mrs Carter Show” blev Taylons önskan uppfylld. Under ett stopp i Las Vegas fick hon och hennes mamma Marie platser längst fram vid scenen – och när Beyoncé landande vid den lilla scenen (det fanns en stor och en liten) så klev hon ner till Taylon för att dansa och sjunga tillsammans med den 12-åriga flickan.

I videon kan man se hur mycket Beyoncés närhet betyder för den sjuka flickan – och vad musiken gör för henne. Så här knappt tre år efter videon dök upp på Youtube har man kunnat läsa att Taylon tragiskt nog inte överlevde den helvetiska sjukdomen, men vi vet att hon levde sitt liv in i det sista och fick sin högsta önskan uppfylld – av sin största idol, Beyoncé.

https://youtu.be/VWnMiO62F18?frameborder=0&height=315&width=560

Visst blir man glad när man ser hur Beyoncé gör den här lilla flickans värld?! <3

Vill du läsa mer sånt här? Gör som 23 000 andra ochfölj amelia på Facebook!

Mest läst just nu

2-åringa Heaven äger på dansgolvet – gör succé till Beyoncés musik

Beyoncé, Coldplay och Bruno Mars i showen alla snackar om – se den här

11 anledningar till att David Beckham gör oss alldeles knäsvaga