Den lilla kultingen övergavs i kylan – fick ett nytt hem (och blev bästis med en hund)

Hon lämnades att dö ute i kylan, men det dröjde inte länge innan några förbipasserande hittade den lilla griskultingen och tog in henne i värmen igen. Nu gör Piper succé på nätet och charmar varenda kotte av fostermattes följare på Instagram.

Det här är Piper, en liten griskulting som lämnades till sitt öde för ett par veckor sen. Den lilla sötnosen stod kall och ensam ute i kylan och ingen visste vems det var. Som tur var så fanns det människor som brydde sig om Piper och hörde av sig till en familj iTennessee som redan har en liten grisfamilj som de tar hand om.

På Instagram berättar de hur de inte kunde låta Piper vara kvar, ensam ute i kylan och skyndade sig på med ytterkläderna för att sedan ta en tvåtimmars bilfärd för att rädda den lilla kultingen. Vid tillfället var de osäkra på om Piper skulle klara sig eller inte, men lyckades tillslut få henne att äta och höll tummarna för att hon skulle bli bättre med tiden.

"Jag förstår inte att man kan göra något sånt här mot den här lilla bebisen. Så nu har vi en till gris. Vi vet inte om vi kommer behålla henne eller adoptera bort henne. Visst är hon bedårande?"

 

Det dröjde inte så länge innan Piper mådde bättre och fick i sig den näring som hon behövde. På bara ett par dagar blev hon både pigg, mycket gladare och tyckte det var gott att äta välling i sin fostermattes knä (för att kort därefter ta en liten middagslur i hennes knä).

 

Det tog heller inte speciellt lång tid innan hon kände sig bekväm hemma hos sin fosterfamilj och vågade ta sig ut på upptäcksfärder runt om i huset. Allt är så himla stort för en så liten gris, men samtidigt väldigt spännande, för det finns så mycket att se och göra överallt...

 

Eftersom Piper trivdes väldigt bra hos sin fosterfamilj bestämde de sig för att det vore dumt att lämna bort henne och låta henne börja om på nytt. Dessutom hade det varit kärlek vid första ögonkastet när de såg henne, så hur kunde man välja att inte behålla henne? Dock undrade hennes matte om Piper verkligen var en gris eller inte, då hon mer betedde sig som en liten hund i sättet.

 

Eftersom Piper betedde sig mer som än hund än som en gris var det kanske heller inte så kosntigt att hon snabbt blev bästis med grannens lilla hund, som nästan har samma färgbeteckning som Piper.

 

Piper och den lilla valpen trivs väldigt bra ihop och sover gärna en stund för att samla energi innan det är dags att busa igen. Och eftersom de bor grannar så kan de hänga hur ofta de vill och kan.

 

När Piper inte ligger och myser med sin bästis så leker hon, hela tiden. Dag ut och dag in. Och hon är ett riktigt litet busfrö.

 

Piper har väldigt mycket spring i benen men förutom att motionera runt i vardagsrummet så tycker hon även om att leka med sina nya leksaker. Så gosigt!

 

Sen måste man ju även samla lite energi mellan varven för att orka leka ;)

 

Men vissa kvällar orkar man inte springa runt i vardagsrumet och vill mest av allt bara upp i soffan och mysa med sin fostermamma??

 

Och ta på sig sina myskläder och kolla på Netflix ;)

 

Vill du se mer sånt här? Gör som 20 000 andra ochfölj amelia på Facebook!

Eriks skylt har berört tusentals – "Jag ville inte att någon skulle sitta ensam på rasten"

9-årige Daniel kan inte sluta gråta – anledningen till hans lyckotårar är fantastisk

Hon förlorade synen och blev deprimerad – då gjorde maken en enorm kärleksgest

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + Lyxigt bäddset med brody för 199 kr. Köp nu!