Den här väckarklockan serverar dig en kopp nybryggt kaffe när den ringer

Det kan vara minst sagt svårt att ta sig upp på morgnarna när semestern är över och vardagen börjar igen. Men med den här kaffeväckarklockan på nattduksbordet blir det i alla fall lite lättare.

Finns det något bättre än att vakna till doften av nybryggt kaffe? Det tycker intedesignern Josh Renouf som tagit fram väckarklockan The Barisieur. Klockan serverar dig nämligen en kopp upppiggandejava när den ringer.

Väckarklockan brygger kaffet helt på egen hand, allt du behöver göra är att ladda den på kvällen. Och enligt Josh Renouf gör hans uppfinning inte bara att det blir lättare att vakna, den kan även göra det lättare att somna. "Den bidrar till att skapa en rutin innan du somnar, att signalera till kroppen och sinnet att det är dags att varva ner och koppla av", skriver designern på sin hemsida.

The Barisieur finns ännu inte till försäljning men om du är intresserad av att få veta mer om den, eller vill vara först på bollen när den kommer ut på marknaden så hittar du mer information här.

Kanske vill du också läsa:

Vilken feelgood! Se hur kunderna reagerar när bankomaten börjar mata ut presenter

Gör du en svalkande och rolig smoothie av vattenmelon – barnen kommer att älska det här

"Jag vill också vara med!" 22 bevis på att djur & yoga är en dålig kombination

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + hudvård från Emma S. för bara 199 kr. Köp nu!