Äntligen! Nu kan du dricka vin tillsammans med din hund eller katt

Har du någon gång varit sugen på ett glas vin men tänkt att det hade varit trevligare om du kunde avnjuta ett glas tillsammans med ditt husdjur? Nej, jag tänkte väl det. Men OM det någon gång skulle bli så, så finns nu en lösning: vinet som både du och din katt eller hund kan smutta på till fredagsmyset!

Det hela började som ett skämt för Brandon Zavala, som bor i Colorado i USA.

– Jag tänkte från början på idén som ett skämt med några vänner och jag satte på en "Pinot Meow"-etikett på en vinflaska och från det fick jag idén att faktiskt starta något för katter, säger Brandon Zavala till Daily Mail.

Läs mer:13 roliga bilder på hundar och katter före och efter ett bad

Inga druvor i vinerna för katter och hundar

Brandon har tidigare jobbat i en djuraffär och i november 2015 lanserade han sina första viner för katter och kattägare; Moscato och Pinot Meow. Vinerna innehåller vatten, salt, och ekologisk rödbeta och kattmynta – ingen risk att vare sig katt eller ägare blir allt för berusade alltså.

Kattmynta ska få katten att slappna av

Efter att Brandon och hans företag Apollo Peak har sålt över 4000 flaskor kattvin har nu turen kommit till hundar och hundägare.

I stället för kattmynta innehåller vinerna Chardognay och Zinfantail kamomill eller pepparmynta. Både kattmyntan, kamomillen och pepparmyntan är tänkt att få husdjuren att slappna av, ungefär som den där känslan en kan få efter att ha druckit ett glas vin.

Läs mer:Hunden Polo räddade mattes bebis ur lågorna – Nu hyllas han som en hjälte

Sedan tidigare finns det också öl för hundar, såsom "Dawg grog", "Bowser beer" eller "Snuffle dog beer", gjorda på bland annat kyckling och kött.

Ingen anledning att låta bli att festa till det med sitt husdjur alltså ;)

Vill du läsa mer sånt här? Gör som 25 000 andra ochfölj amelia påFacebook!

Du kommer också att gilla:

Katten med kromosomfel charmar hela världen – och visar att annorlunda är fantastiskt

Anders Bagge lycklig igen efter hunden Esthers död: ”I dag kom Iris”

Är din hund en oxe, stenbock eller fisk? Här är horoskopet för alla vovvar!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + hudvård från Emma S. för bara 199 kr. Köp nu!