Abba gör ”comeback” – ”Vi älskar att vara med och skapa någonting nytt”

Wow, vilken nyhet! Popfenomenet Abba gör comeback och skapar en helt ny underhållningsupplevelse, det skriver skivbolaget Universal Music i ett pressmeddelande.

Det har hunnit gå 35 år sedan Abba gjorde sin sista spelning och miljoner fans världen över har sedan dess hoppats på en comeback. Enligt skivbolaget Universal Music verkar det nu vara nära, även om deras comeback kommer i en annan form än vi hade väntat oss.

Med hjälp från Simon Fuller, en av personerna bakom formatet ”Idol” ska Abba bjuda på en ny underhållningsupplevelse.

Abba gör virtuell comeback

Tanken är att fansen ska få uppleva Abba på ett helt nytt sätt än tidigare genom detsenaste inom virtual reality-teknologin.Enligt ett pressmeddelande från skivbolaget Universal Music vill man även möjliggöra för en helt ny generation fans att ”se, höra och känna” Abba på sätt som tidigare varit omöjligt att föreställa sig.

Enligt samma pressmeddelande har medlemmarna själva varit med i den kreativa processen av den nya upplevelsen, något två av dem, Benny och Anni-Frid valt att kommentera.

–Vi inspireras av gränslösa möjligheter för vad framtiden bär och älskar att få vara med och skapa någonting nytt och dramatiskt här. En tidsmaskin som fångar essensen av vilka vi var, och är, säger Benny Andersson, ochAnni-Frid Lyngstad fyller i:

– Våra fans runt om i världen frågar alltid efter en återförening så jag hoppas att den här nya Abbaskapelsen kommer göra dem lika exalterade som jag är.

Mer information om Abbas ”comeback” väntas komma under 2017. SÅ spännande!

Vill du se mer sånt här? Gör som 26 000 andra ochgilla amelia på FacebookochInstagram!

Du kanske också vill läsa:

Här styr Beyoncé upp ett frieri – mitt under framträdandet av ”Single Ladies”

A capella-gruppens version av Leonard Cohens ”Hallelujah” ger oss gåshud

Jill Johnsons tolkning av ”Öppna din dörr” rör oss till tårar – går rakt in i våra hjärtan

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + Lyxigt bäddset med brody för 199 kr. Köp nu!