19-årige Christian sjunger om sin döde bror – se hans gripande audition här

Christian Burrows har tagit sig vidare till andra omgången av X Factor UK ochdet ärnär han skaframträda där, som juryordförandeSimon Cowellber om att fåhöra en av Christians egna låtar. 19-åringen sjunger då om sin döde bror – och det är omöjligt att inte bli berörd. Vilken talang!

Att X Factor, Talang, Idol och liknande program bjuder på såväl skönsång som hjärtvärmande ögonblick, vet vi sedan tidigare, och härom dagen bjöd brittiska versionen av X Factor på ett otroligt berörande framträdande.

Christian Burrows, 19, är en av många som tagit sig vidare till andra omgången av X Factor UK och det är när han ska framträda där, i omgång två, som juryordförande Simon Cowell frågar honom varför han vill bli artist. När Christian förklarar att singer/songwritern Ed Sheeran är inspirationen till att han själv börjat skriva låtar vill Simon gärna höra en av Christians egna.

Och det är då Christian väljer att framföra en låt, han skrivit själv, tillägnad sin bortgångne bror – en låt endast hans mamma hört honom sjunga.

Inte ett öga är torrt under hans sång. Juryn, bestående av Simon Cowell, Sharon Osbourne, Louis Walsh och Nicole Scherzinger är imponerade av hans mod och text, och familjen, som står och hejar ute i kulisserna, är märkbart tagna av situationen. När det sedan är dags för juryns dom är det ingen jurymedlem som kunnat stå emot Christians känslosamma framträdande.

Se hans fantastiska audition här, och se hur lång tid det tar för dig innan tårarna rinner:

https://youtu.be/o_bmQyYaCyM?width=640&height=360&frameborder=0

Vill du läsa mer sånt här? Gör som 25 000 andra och följ amelia på Facebook!

Den här artikeln publicerades ursprungligen på vår systersajt Veckorevyn.com!

Du kommer också att vilja se:

Dagens bästa: Se 12-åringens fantastiska audition (Obs! Gråtvarning :'))

Beyoncé och maken Jay Z:s version av Alphavilles ”Forever young” ger oss gåshud (det här är så bra!)

Pappa och son sjunger Frank Sinatra – se klippet som alla pratar om