16-årige David låter på pricken som Elvis – framför ”Blue Christmas” hos Ellen DeGeneres

Det har gått tre år sedanDavid Thibault blev en viral succé efter att han sjungit Elvis Presleys ”Blue Christmas” på kanadensisk radio. Nu har klippet blivit viralt igen.

Över 12 miljoner views på Youtube sedan 2013 – men trots att det gått tre år sedan den kanadensiske unga stjärnan David Thibault gjorde succé med Elvis Presleys ”Blue Christmas” så slutar klippet aldrig att delas och tittas på. Vid tillfället för klippet var David 16 år gammal och älskar du Elvis så kommer du troligtvis även älska David (då han låter på pricken lik honom).

Samma år som David gjorde succé med att tolka Elvis bjöds han även in till talkshow-stjärnan Ellen DeGeneres för att hon – och publiken skulle få veta att det faktiskt var David som sjöng på riktigt. Missade du klippet för tre år sedan så får du här en ny chans. Vi säger bara gåshud!

Visst är han grymt duktig?!

Vill du se mer sånt här? Gör som 27 000 andra och gilla amelia på Facebook och Instagram!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + Lyxigt bäddset med brody för 199 kr. Köp nu!