Het sexnovell... läs och njut!
Het sexnovell... läs och njut! Foto: Shutterstock

Sexnovellen: ”Jag ligger naken i en främlings jacuzzi”

Lev ut dina fantasier med amelia i en sexnovell av vår sexbloggare Liws lust. Nyskilda Saga är på skidresa i fjällen. Där träffar hon Anton, som får hela hennes kropp att darra av pulserande längtan ...

Vad gör jag här? Sittande i snön en bra bit utanför pisten, med en skida i famnen. Den andra skidan är försvunnen och har antagligen glidit in i skogen nedanför. Dimman och det nu ymniga snöfallet gör det mer eller mindre omöjligt att hitta den. Här har jag nu suttit och tyckt synd om mig själv en stund. Kanske borde försöka ta mig härifrån istället. Typiskt nog så är min mobil död, vilket gör det omöjligt att ringa någon av mina yngre kollegor som jag åkte hit med. Dessa unga tjejer som ännu inte fått barn och fortfarande lever det glada singellivet utan att behöva tänka på någon annan än sig själv.

Där stod jag, nyskild och med en nyvunnen varannanveckas-frihet som jag egentligen aldrig hade önskat mig och trodde att jag var deras jämlike på alla plan. Självklart skulle jag följa med dem på skidresa och leva livet nu när jag var fri. Men plötsligt känns det inte alls som någon bra idé längre. Mina nyfunna väninnor svischade som vanligt före mig nedför backen, medan jag gjorde mitt bästa för att hänga med. Nu var det ju bara det att en hel skock med ungar helt plötsligt hade dykt upp framför mig, vilket tvingade mig att gira tvärt vänster. Och där tog visst pisten slut med resultatet att jag hade flugit över vallen och landat på huvudet i den djupa snön.

Jag måste ta mig närmare pisten och försöka hitta någon barmhärtig människa som kan hjälpa mig. Snön är ganska djup här och jag sjunker ner med pjäxorna för varje steg jag tar, vilket gör att jag istället börja krypa fram mot pisten. När jag så äntligen kryper över vallen så ser jag hur någon gör en kontrollerad stoppsladd precis framför mig. Jag tittar upp och ser en mansgestalt i svart torna upp sig framför mig. Det är omöjligt att se hur han ser ut bakom sin hjälm och skidglasögonen, men hans röst är varm och behaglig när han ställer den förlösande frågan ”Behöver du hjälp?”.

- Ja, tack. Ett varmt bad och en Irish coffee hade suttit fint. Eller så kan du bara hjälpa mig härifrån, svarar jag.

- Okej. Jag ska se vad jag kan göra, säger han med ett leende.

Sedan berättar jag hela historien och att jag inte kan få tag i mina vänner. Han tar fram sin mobil och slår numret till Elin, hennes nummer kommer jag faktiskt ihåg. Givetvis möts jag bara av en telefonsvarare. Men jag talar i alla fall in ett meddelande om vad som hänt och berättar lite skämtsamt att jag nu blir räddad av en stilig man i backen.

”Vi står båda och betraktar varandra lite försynt, medan vi klär av oss ytterkläderna”

När jag lämnar tillbaka telefonen säger mannen att han nog kanske ändå kan erbjuda en Irish coffee. Han bor nämligen i en stuga precis intill pisten. Vi behöver bara ta oss ner ett par hundra meter så är vi där, säger han. Jag tänker en kort sekund över erbjudandet, men i det här läget kan jag inte annat än att tacka ja. Om än med ett litet extra pirr i magen.

- Saga heter jag förresten, slänger jag ur mig.

- Hej Saga! Anton heter jag. Trevligt att träffas, får jag till svar.

Sedan hjälper han mig på med den skida som jag har kvar. Tanken är att vi ska glida ner till stugan tillsammans. Sikten är dålig, men backen är inte så brant och jag känner mig ganska trygg när han ställer sig bakom mig med en skida på varsin sida om mig. Hans kropp är mycket nära min och han håller fast mig med sin ena arm, varefter vi börja glida framåt. Det märks att han är en van skidåkare. Frusen är jag, men den här skidturen ner till hans stuga får min puls att öka och värmen att stiga.

När vi stiger in i Antons stuga möts jag av värmen från en öppen spis som brinner i det mysiga vardagsrummet längre in. Han tar av sig sin hjälm som dolt en mörk kalufs, som nu spretar lite charmigt åt alla håll. Jag försöker att låta bli att stirra, men han ser hetare ut än vad jag kunnat föreställa mig. Det är en mogen man, men säkert ändå några år yngre än jag.

Vi står båda och betraktar varandra lite försynt, medan vi klär av oss ytterkläderna. Anton öppnar dörren till badrummet där en jacuzzi uppenbarar sig i ena hörnet.

- Jag har faktiskt ett badkar om du vill ta ett bad, säger han.

Frusen som jag är så känns ett varmt bad som ett oemotståndligt erbjudande och jag hör mig själv säga ”Gärna”, varpå Anton går in och vrider på vattnet. Sedan säger han åt mig att gå in och sätta mig framför brasan och värma mig lite medan han fixar ett par Irish coffee.

Medan jag sitter framför brasan och känner värmen stiga i min frusna kropp sneglar jag bort mot köksdelen, där Anton står i sitt underställ och fixar våra drinkar. Jag är helt klart attraherad av denne man. Kanske är det på ett mer köttsligt sätt än jag upplevt tidigare. Tänk om Anton skulle göra mig sällskap i badet?

Tanken på fortsättningen gör mig lite upphetsat pirrig, och just då kommer han med våra Irish coffee. Över drinken får jag veta att han också är nyseparerad och att han har valt att hyra en stuga här över vinterhalvåret för att komma bort från allt. Vi inser att vi nog har ganska mycket gemensamt. Men så, helt plötsligt, kommer han ihåg badet och går och hämtar handdukar.

”Anton börjar kyssa insidan av mina lår och kommer närmare och närmare mitt underliv”

Jag glider ner i jacuzzins varma vatten och lutar mig tillbaka. Det verkar som om jag får bada för mig själv, och jag kan inte släppa tanken på att det hade varit väldigt trevligt med sällskap. Under mina år som gift var sex en långsamt borttynande livskrydda. Men Antons närvaro och hela den här situationen gör att jag nu längtar efter närhet, mer än någonsin. Så knackar det lätt på dörren och han öppnar lite försynt och frågar om det är något mer jag önskar.

- Lite fotmassage hade varit skönt, slänger jag ur mig och sticker upp en fot över vattenytan. Sekunden efter tänker jag: ”Vad sa jag nu?” Men Anton skrattar och säger att det kan han ordna. Badet är fullt med badskum som skyler min kropp, vilket känns bra när han nu kommer in.

- Det kanske är enklast om jag gör dig sällskap i badet om jag ska massera dig. Om det är okej för dig? säger han och ser på mig med en lite lurig blick.

Nu börjar leken bli allvar och jag känner mig lite ambivalent. Ska jag lyssna på min präktiga sida eller min nu uppväckta, busiga sida? Men jag säger att han får göra mig sällskap. Och så åker understället av och han glider naken ner i vattnet mittemot och ber om min fot. Smått överrumplad sträcker jag fram min fot, som han börjar massera med varm, stadig hand.

Foto: Shutterstock

Jag ler nervöst och försöker njuta av behandlingen, alltmedan mina tankar vilt studsar i huvudet. Inte nog med att jag ligger naken i en främlings badkar.

Främlingen ligger nu dessutom också naken i badkaret. Han skylde sig ganska bra, men jag fick ändå en bild av hans nakna kropp, som jag har svårt att få ur tankarna. Det pirrar mellan benen på ett sätt som jag inte känt på länge, och det är som om det absurda och förbjudna i situationen gör mig extra kåt.

Jag rycks ur mina fantasier när han tar tag i min vänstra fot. Han släpper ner min färdigmasserade högra fot så att den hamnar mellan hans ben i vattnet, alldeles intill hans slumrande kön. Gjorde han det med mening? Jag vågar knappt titta på honom, men ser i ögonvrån att han ler. Alltmedan jag försöker verka oberörd. I själva verket slår hjärtat dubbelslag när jag försiktigt låter min högra fot utforska hans mest privata kroppsdel, som nu sakta växer sig allt större och hårdare av min beröring.

”Jag låter honom föra in sina fingrar i mig igen, samtidigt som hans tunga leker med min klitoris”

Antons massage blir nu alltmer sensuell och innefattar inte längre bara foten. Nästan omedvetet glider jag närmare honom för att han ska kunna nå längre med sina smekningar. När jag sträcker ut min hand för att möta hans så drar han mig till sig och vi förenas i en intensiv, förlösande kyss. Jag kan inte minnas att jag någonsin blivit kysst med samma inlevelse. Den pulserande kåtheten når alla delar av min kropp. Utan att fundera sätter jag mig grensle över min nyfunne lekkamrat, och nu känner jag hans stånd precis intill min öppning. Det märks med all önskvärd tydlighet att han vill ha mig.

Rätt som det är blir jag upplyft på badkarskanten. Anton börjar kyssa insidan av mina lår och kommer närmare och närmare mitt underliv och jag darrar när hans läppar till slut når min klitoris. Han ömsom slickar och ömsom suger min utbuktande pärla.

- Gud, vad skönt, stönar jag fram. Anton fuktar sina fingrar med lite saliv och för sedan in några fingrar, djupt in i mig. Efter bara någon minut tror jag att jag ska explodera och jag avlägsnar, som per automatik, hans fingrar.

- Jag vill se dig njuta, viskar Anton.

Jag släpper åter kontrollen och låter honom föra in sina fingrar i mig igen, samtidigt som hans tunga leker med min klitoris. Nu kommer den där känslan igen, som om jag skulle kunna komma direkt. Vad händer? Jag som vanligtvis bara kan nå dit efter lång uppvärmning och när jag fått röra vid mig själv länge. Tankarna skjuts bort av en växande orgasm som vill omfamna hela mitt inre. Jag skruvar på mig och drar mig undan, men nu håller Anton mig bestämt kvar. Han vill se mig njuta, nu. Jag stönar högre och högre tills jag uppslukas av en intensiv orgasm.

När orgasmen ebbat ut reser sig Anton upp och kysser mig passionerat. Det är tydligt att han verkligen åtrår mig, och den vetskapen i kombination med att jag precis fått en underbar orgasm ger mig en härlig självkänsla. Nu vill jag känna på honom och utforska hans kropp, som han utforskat min. Mina läppar söker upp hans stånd och jag för långsamt in hans kuk i min mun. Jag överrumplas av att vilja ge honom njutning helt ohämmat och låter honom glida långt in och sedan långsamt ut igen. Med tungan snurrar jag några varv runt ollonet samtidigt som jag använder min hand runt skaftet. Kåtheten och lyckokänslan över att äntligen få leva ut på det här sättet gör min inlevelse stor. Det dröjer inte länge förrän Antons tilltagande stön resulterar i att han kommer i min mun. Jag låter mina läppar omsluta hans ollon tills den pulserande orgasmen har lagt sig. Därefter lyfter jag huvudet och ser en leende man som utbrister: ”Nu har jag hittat min favoritsaga!” 

Fler gratis sexnoveller hittar du här!  

Aktuellt just nu