Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Shutterstock

Resor, kurser och event

Välkommen att resa, gå på kurser, åka på träningsevent och mycket mer med amelia!

Res med amelia till unika och härliga resmål! Vi har skräddarsytt unika resor och vi har alltid med oss experter och partners som har mycket erfarenhet och kunskap inom området. Våra resor ger minnen för livet och nya resmål blir snabbt bokade av tidigare resenärer.

FULLBOKAD: amelias dans- och yogahelg med Let's Dance-vinnarna Kristin Kaspersen och Calle Sterner på Steam Hotel i Västerås

Nyhet för i år! I höst är det dags för amelias dans & yogahelg på unika The Steam Hotel i Västerås där bara boendet är en upplevelse i sig. Förutom ett fantastiskt boende har vi fått äran att ha med Kristin Kaspersen & Calle Sterner som gjort succé i Let’s dance. Under denna helg kommer du tillsammans med Kristin och Calle kommer att få ta del av dansens och yogans värld i denna fantastiska miljö. Du kommer att få testa olika dansstilar med Calle såsom salsa, disco, cha cha och jive. Vi kör även morgonyoga med Kristin för att ”väcka kroppen” och får även ta del av hennes spännande föreläsning.

När: 30 nov – 1 dec
Var: The Steam Hotel, Västerås.
Pris: 3896 kronor.

LÄS MER OCH BOKA HÄR.

SOV BÄTTRE MED AYURVEDA, YOGA & MEDITATION

Har du svårt att sova eller känner att du dig ofta väldigt trött? Då är det dags att gå vår onlinekurs Sov bättre med ayurveda, yoga och meditation där du får personlig coachning av wellnessexperten Annette Lefterow.

Det får du:
10 ledda kurskvällar med film, ljudfiler och övningar.
3 filmade yogaprogram för bättre sömn som du kan följa i ett halvår.
3 guidade godnatt-meditationer som du kan somna till.
Pris: 499 kr.
LÄS MER OCH KÖP KURSEN HÄR.

Om Bontravel

Vi erbjuder upplevelser som är exklusivt framtagna för alla våra varumärken på Bonnier Magazines & Brands. Vi samarbetar med experter och erfarna partners inom olika områden och erbjuder resor, kurser och event såsom träningsresor, skrivarkurser, moderesor, trendkvällar och skidhelger. Vårt mål är att ge dig det ”lilla extra”, som skapar upplevelser, kunskaper och minnen för livet. Så lockar en träningsresa till Mallorca, en expeditionsresa till Svalbard, en moderesa till Hamptons eller kanske en träningsweekend i Sverige? Här hittar du vårt breda utbud av resor och event under 2017.
Bontravel.se