Foto: Foto: Morgan Norman/Söderberg Agentur/TV4

Bornebusch ger svar på tal!

Det har gått som smort för vår nya skribent Josephine Bornebusch, ni verkar ha längtat efter henne i bloggosfären! Vi passade på att ta tempen på henne såhär en vecka efter starten. Vad kommer hon aldrig att visa oss i bloggen?

Hej Josephine! Vad gör du just precis nu? 

– Sitter på café Kitchen & Pantry i Notting Hill och svarar på frågor som du ställer till mig.

Hur känns det att träda in i bloggvärlden och varför dröjde du så länge?

– Det känns bra! Roligt att få skriva av sig lite. Varför det dröjde så länge? Jag antar att jag ligger lite efter bara...

Vilket mottagande har du fått?

– Folk är snälla!

Varför ville du blogga på just amelia.se?

– För att ni frågade först, haha.Du skriver väldigt roligt och bra! På vilket sätt har skrivandet funnits i ditt liv innan?

– Tack! Jag har alltid gillat att att skriva så jag har gjort det en hel del, men det är nog tyvärr inte mer spännande än i form av mail och typ olika uppsatser i skolan och så...Din vän och moster Claudia Galli har ju bloggat här ett tag, kommer ni snacka blogg nu när ni ses?

– Haha, det har vi gjort tidigare också så det blir nog ingen större förändring där. När vi snackar med varandra brukar det låta så här typ: Claudia säger: Jag är på väg till Göteborg. Jag säger: ja, jag såg det på bloggen.

Och Jennie Hammar är en annan bloggande väninna, i hennes blogg brukar du skymta förbi till men inte i Claudias. Varför då?

– Jag brukar väl skymta förbi i Claudias också. Eller? Ja, kanske att Jennie skrivit mer om mig för att hon träffar mig mer sällan. Det blir extra pepp då kanske. För Claudia är jag vardagsmat, vi ses och hörs mer ofta.Du skrev att du har gjort duetter med Wille Craaaford, Salem al Fakir och Mange Schmidt. Du har fin röst! När ska du stå på egna ben och släppa eget album?

– Blir nog inget eget album faktiskt. Är på tok för obegåvad för det. Det är därför jag bara släpper låtar där det finns riktigt begåvade människor bakom projekten i fråga. På det sättet tror folk att jag också kan, men egentligen glider jag mest med på deras talang, skitsmart!

Vad skulle du aldrig lägga ut i bloggen?

– Mycket!

Hur bloggbiten tror du att du kommer bli på en skala från 1-10?

– Man kan aldrig veta, men vi får hoppas att det inte tar över mitt liv, jag menar, jag har ju lite annat att göra också...haha

Vad kommer vi få läsa om under våren?

– Den som läser får veta.

Till Josephine Bornebuschs blogg

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + Lyxigt bäddset med brody för 199 kr. Köp nu!