1 AV 2
2 AV 2
Foto: mocker_bat

Sexnovell om heta fyrkantsmötet: "Vi fyra lever ut fantasin ihop"

De skulle bara dela hus på resan. Men efter händelsen i bastun kvällen innan har de två paren börjat se på varandra med nya ögon, och tjejerna får en vågad idé: Fyrkant. Nu är kvällen äntligen här, de värmer upp i badtunnan, intar sina roller ... Och släpper sakta men säkert alla sina hämningar. 

Vilken resa det hade blivit hittills. Vad som bara skulle vara ett oskyldigt samboende och samåkning med ett annat par till ett långväga bröllop hade utvecklat sig till en riktig rysare, i positiv bemärkelse. Inte någon skräckrysare, utan en historia där varje tanke på vad som hänt och vad som kan tänkas hända ger små lustfyllda rysningar över hela kroppen. 

Bröllopet? Det har jag knappt några tankar på alls just nu.

Anna och Andreas, paret vi delar boende med, var vi tidigare bara lite ytligt bekanta med. Nu hade vi lyft på locket. Det lyxiga huset med strandtomt på Frösön som vi hyrt tillsammans gjorde sitt till. Vi fick nog alla ett litet frihetsrus av att få komma iväg utan barn på en weekend med bröllopsfest och detta boende utöver det vanliga. 

Och vi två par har verkligen hittat varandra. 

På torsdagskvällen, vår första kväll tillsammans, delade Anna och jag en flaska vin och hånglade loss för fullt i båthusets bastu. Jag förstår fortfarande inte riktigt hur det gick till. Jag som alltid sett mig som straight. Och nu kände jag ett sug efter mer. Inte att jag hade blivit mindre sugen på män, utan snarare att jag nu kände ett sug efter mer än så. 

Vi hade delat en flaska vin och hånglat loss för fullt i båthusets bastu. Jag som alltid sett mig som straight ...

Lite berodde det kanske också på att vi hade avbrutit det vi höll på med när vi, genom det lilla vädringsfönstret i bastun, hörde killarna närma sig båthuset. Sedan hände inget mer förbjudet igår. Men när jag och Filip hade pratat ut om gårdagen började suget efter att busa till det ytterligare växa. 

Plötsligt känner jag en hand på mitt lår, den letar sig inåt

Filip gick igång rejält på att höra om vad jag och Anna hade gjort och sa direkt att det där, det hade han velat se. Det var en reaktion jag hade förväntat mig. Vad jag kanske inte hade förväntat mig var hans förslag, halvt på skoj, att vi kanske skulle ta och ha fyrkant med Anna och Andreas. Jag skrattade bort det. Men kunde inte riktigt slå bort tankarna när jag senare låg i sängen och försökte somna.

På morgonen fick Anna och jag en stund för oss själva igen, och över en kopp te erkände jag att jag hade berättat för Filip vad vi gjort kvällen innan. Och att han hade gått igång på tanken och önskat att han kunde sett oss.

– Haha. Jag tyckte väl att han såg lite annorlunda på mig idag, skrattade Anna och medgav att hon också hade avslöjat vad vi gjort för sin Andreas. 

Delad glädje är dubbel glädje – varför inte ha fyrkant ihop?

 

Med ungefär samma reaktion. Vilket förklarade varför jag hade känt Andreas ögon lite halvt klä av mig i morse när jag gjorde i ordning frukosten.

– Vi kanske skulle ta och fortsätta där vi slutade? Och låta killarna se på? Vi har ju inget inplanerat ikväll, föreslog Anna ogenerat med glimten i ögat.

Först undrade jag om hon skämtade, men insåg snabbt hon nog faktiskt me­nade allvar. Jag försökte finna mig och komma på ett bra svar. Men innan jag tänkt färdigt hörde jag mig själv säga:

– Ja kanske det. Och låta killarna hoppa in i leken sedan också?

Sagt och gjort så började vi planera för en fyrkant. Killarna var inte direkt svåra att övertala. De blev som barn inför julafton när vi kom med idén.

Hon kysser mig först retsamt på insidan av låren och närmar sig sakta mitt innersta

Och nu är äntligen kvällen här, och vi sitter alla fyra i spänd förväntan i båt­husets badtunna. Vi har hittills inte haft svårt med samtalsämnen under vår vistelse här. Men nu är det tyst. Planen är att Anna och jag ska börja och att killarna inte får vara med förrän vi ger klartecken. 

Plötsligt känner jag en hand på mitt lår som smekande letar sig in mot insidan. Jag förstår att det måste vara Annas och jag möter hennes blick, som bekräftar att nu är det dags. Efter en lätt tryckning släpper jag Filips hand och lägger min hand på Annas ben samtidigt som vi möts i en kyss.

Först ett lite trevande nafsande som snart blir mer innerligt. Jag blundar och mina händer känner sig fram över Annas kropp. Vi hånglar alltmer intensivt och våra händer blir alltmer vågade, gör ibland små sporadiska besök in under våra badkläder. Annas hand har format sig runt mitt högra bröst och leker skönt med min bröstvårta, samtidigt som hon börjar kyssa min hals. 

Amelias sexbloggare Liw

Denna sexnovell är skriven av amelias egna sexbloggare Liw. Här hittar du hennes blogg: Liws lust

Jag lutar instinktivt huvudet bakåt för att hon ska komma åt bättre. Vid ett tillfälle öppnar jag ögonen och ser bort mot killarna som intresserat ser på med kåthet i blicken.

Efter en stund känner jag att vi behöver mer svängrum och drar med mig Anna upp ur badet och bort mot den stora runda solsängen, som nu framstår nästan som en scen. Publiken sitter kvar i badtunnan och följer oss med blicken. Framme vid sängen börjar vi åter hångla. Men nu sitter våra bikinis löst. Först åker min överdel över huvudet, varefter Anna börjar kyssa mina bröst. Ömsom det högra, ömsom det vänstra, som om hon hade svårt att bestämma sig. 

Men skönt är det. Och det faktum att vi blir ivrigt betraktade från badtunnan gör det hela än mer upphetsande.

Jag säger åt honom att ta mig bakifrån, samtidigt som jag ställer upp mig på alla fyra

Nu känner jag att det är min tur att ta för mig av Anna. Så jag lösgör hennes bröst genom att knyta upp knuten i nacken medan vi återigen förenas i en het kyss. Vi trycker oss mot varandra med våra bara bröst i härlig närkontakt. Jag tar ett tag med handen i hennes hår och drar hennes huvud bakåt samtidigt som jag kysser hennes hals och låter andra handen glida ner över hennes rygg och rumpa. Vi andas häftigt båda två och blodet rusar genom våra kroppar.

Snart vill Anna ta kommandot igen och knuffar ner mig i sängen, varefter hon kravlar efter. I takt med att jag ålar mig uppåt i sängen drar Anna av mig bikiniunderdelen och landar med huvudet mellan mina ben. Hon kysser mig först retsamt på insidan av låren och närmar sig sakta mitt intimaste. Väl framme känner jag hennes tunga glida över mina blygdläppar, som hon sedan viker undan. 

Min klitoris är nu avtäckt och Anna slickar försiktigt runt omkring innan hon börjar nafsa lätt på den. Det går rysningar av välbehag genom kroppen och jag märker hur jag automatiskt spänner upp ryggen som i en båge. Samtidigt som jag njuter för fullt av behandlingen känner jag ett stigande begär efter att få en kuk att suga på. Så jag tittar bort mot killarna och ger dem signalen som de väntat på.

Badbyxorna åker all världens väg och det är tydligt att vår show har haft önskvärd effekt. Bägge kan nu visa upp rejäla stånd som de är redo att erbjuda oss tjejer. Filip kommer fram till mig och ger mig en passionerad kyss, medan Andreas ställer sig bakom Anna och drar ner hennes bikinibyxor. Det är en helt fantastisk känsla att hångla ­passionerat med min man samtidigt som jag blir underbart slickad av min nyfunna väninna. 

Min kropp går på högvarv och jag får njutningsfulla sinnesimpulser från alla håll. Foto: Umkehrer

Men nu vill jag ha en kuk i min mun, och Filip är med på noterna. Han ställer sig på knä bredvid mig och lyfter upp mitt huvud samtidigt som han serverar sitt härliga stånd så att jag bekvämt kan ta honom i min mun. Jag omsluter direkt hans glänsande ollon och börjar suga frenetiskt. Filip stönar och svarar genom att synkroniserat börja knulla min mun i takt med min sugteknik. 

Min kropp går nu på högvarv och jag får njutningsfulla sinnesimpulser från alla håll. Anna slickar mig mer intensivt och blir samtidigt slickad bakifrån av Andreas. När hennes egen njutning ökar får hon sporadiska kåtslag som gör att hon ibland inte verkar få nog av min fitta. Vilket i sin tur är väldigt upphet­sande för mig, och gör att jag själv får känslan av att jag inte får nog av Filips kuk. Det är lite som den där ramsan om katten på råttan och råttan på repet ...

Nu känner jag hur Annas slickande blir mer stötvis och upptäcker att det beror på att Andreas tar henne bestämt bakifrån. Även om Anna nu också trängt in med några fingrar i mig så känner jag att jag också vill bli tagen bakifrån. Jag släpper Filips kuk och säger till honom att ta mig bakifrån, samtidigt som jag ställer upp mig på alla fyra. Filip låter sitt ollon glida några gånger fram och tillbaka mellan mina blygdläppar innan han sakta tränger in. 

Hela mitt underliv är aktiverat efter Annas fantastiska behandling, och varje rörelse Filip gör i min fitta skjuter liksom in njutning i min kropp. Vi står nu ansikte mot ansikte, Anna och jag, och blir tagna bakifrån. Jag ser hur hon njuter på samma sätt som jag och vi börjar återigen kyssas.

Så vänder Andreas runt Anna så att hon hamnar på rygg under mig med mina bröst hängande över sin mun. Jag sänker mig ner och vilar mitt huvud på hennes ena bröst varvid hon kommer åt mitt bröst med sin mun och börjar suga. Samtidigt så känner jag hur hon börjar pilla på min klitoris med ena handen. Det gör det hela otroligt skönt och jag börjar känna hur orgasmen närmar sig. 

Jag skriker ut att jag kommer snart och sekunderna efteråt virvlar jag bort i orgasmvågorna som sköljer över mig. Orgasmen lämnar mig i ett lyckorus, och jag börjar nu smeka Annas klitoris ungefär så som hon gjorde för mig. Och strax börjar hennes kropp rycka spasmiskt när även hon exploderar i en ljudlig orgasm.

När våra härliga orgasmer lagt sig märks det att Andreas också börjar närma sig sitt klimax. Han gör några extra markanta stötar i Annas underliv innan han oväntat drar ut sin kuk för att avsluta utanför. I den position som vi har nu innebär det att jag har ansiktet bara några decimeter från Andreas kuk. Jag förstår att han är på väg att komma och jag tar min hand runt hans kuk för att hjälpa honom över orgasmens kant. 

Samtidigt känner jag hur Filip närmar sig sin orgasm och taktfast kör på bakom mig. Andreas hinner dock först och jag ser på nära håll hur han skjuter ut sina skott av sperma som landar på Annas mage. När Andreas skottsalva har avtagit kan jag inte låta bli att dra honom närmare och ta hans kuk i min mun, bara för att känna känslan av att ha en kuk i munnen, samtidigt som jag blir tagen bakifrån av min man. 

Detta blir för mycket för Filip som släpper sin sats djupt inne i mig samtidigt som han stönar högre än han någonsin gjort förut. Efteråt lägger vi oss bara ner alla fyra och skrattar. Ett innerligt och lyckligt skratt. 

Utanför ser jag en fågel som sitter på en bryggstolpe och tittar på oss med huvudet på sned. Haha, jag undrar vad den fågeln tänker. Jag vet i alla fall vad jag tänker: Livet är härligt! 

Av: Liws lust

FLER SEXNOVELLER

LÄS OCKSÅ: Öka sexlusten – 8 sexnoveller som eggar fantasin

Sexnovell med bondage-tema: ”Ligger fastbunden med ögonbindel”