Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: iStock / Getty imges

Sexnovell: ”Mitt första sensuella möte med en annan kvinna...”

Cilla identifierar sig inte som lesbisk eller bi, men när hon ser Anna naken i duschen så inser hon att det är mer än vänskap och fascination hon känner. De båda kvinnorna upptäcker att den starka kemin är ömsesidig, vilket leder till en oväntad sexupplevelse i den jämtländska sommarnatten.

Hon lät försynt när hon frågade: ”Ska vi …?” Mer behövde hon inte säga. Vi drogs närmare varandra samtidigt som vi såg varandra i ögonen. Det var ögon som liksom sa ett långt utdraget ja, samtidigt som de utstrålade en förvåning över vad som faktiskt höll på att hända. När så till slut våra läppar möttes så blundade vi båda och jag njöt av varje sekund. Kyssen var mjukare än jag var van vid, men inte på ett konstigt sätt. Det kändes bara härligt och nytt. 

Tänk, här sitter jag naken i en bastu och kysser en annan naken tjej. Hur gick det egentligen till? Jag, som är en vanlig, halvtråkig småbarnsmamma. Gift med en man, och utan sexuella erfarenheter med andra kvinnor.

Allt började med en bröllopsinbjudan från ett par som vi umgåtts mycket med, men som nu flyttat hem till Frösön i Jämtland. Det var också där som bröllopet skulle hållas. För Filip, min man, och mig skulle det innebära att vi måste övernatta där ett par dagar för att kunna vara med.

– Vad härligt, Cilla, sa Filip och log. Då kan vi ju få lite egentid på tu man hand.

Men innan vi hade börjat se oss om efter något mysigt ställe att bo på så fick vi ett erbjudande om att dela hus med Anna och Andreas, ett annat par som skulle på samma bröllop. Vi hade förvisso träffat dem några gånger tidigare, men vi kände dem inte särskilt väl. 

De hade hittat ett fantastiskt hus med en egen bastu nere vid sjön. De ville gärna dela det med oss, det var stort och över deras budget. För vår del så kändes det som ett trevligt alternativ. Huset låg nära både kyrkan och festlokalen. Vi åkte dit redan på torsdagen, och under den långa bilresan hann vi alla fyra lära känna varandra lite bättre. 

LÄS OCKSÅ: Öka sexlusten – 8 sexnoveller som eggar fantasin 

Det var vanliga samtalsämnen som avhandlades: jobb, familjeliv och intressen. Men jag tänkte på att det kändes väldigt behagligt. Att umgås med dem var naturligt och okonstlat. Och stället som vi hyrt visade sig vara en dröm. Huset var väl tilltaget med ett vackert kök och med två sovrum som båda hade tillgång till en gemensam balkong med vidunderlig utsikt över Storsjön. Vid bryggan låg båthuset med en timrad bastu, som Anna och jag såg fram emot att utnyttja.

Filip och Andreas hade andra tankar i huvudet. De såg fram emot att se det ”viktiga fotbollsderbyt” på storbilds-tv:n. Anna och jag tittade på varandra och bestämde oss för att istället ordna så att bastun sattes igång. Vem vill se på tv när man befinner sig mitt i en blommande, jämtländsk sommarkväll? 

Foto: Rawpixel / Getty Images/iStockphoto

Efter en gemensam middag med lite gott vin slog sig killarna ner med varsin öl framför tv:n, medan Anna och jag tog med oss en flaska halvtorrt vin och gick ner till båthuset. Där satte vi på lite skön musik och klädde av oss för att göra oss redo för bastun.

Anna var först in i duschen. Hon klädde av sig utan omsvep och jag såg hennes vackra kropp, med väl tilltagna kurvor. Brösten var större än mina, med ganska stora vårtgårdar. Jag vet inte om det var vinet eller vad det var, men jag kunde inte låta bli att beundra henne. Ja, jag blev smått upphetsad där jag stod och väntade på min tur att få gå in och duscha av mig. 

Jag såg också att hon var välansad mellan benen, med bara en liten, tunn tofs. Själv hade jag betydligt mer hår. Jag kände mig väldigt nöjd och bekväm i min kropp. Jag har fött två barn den naturliga vägen, jag hinner inte träna och hålla den i toppform. Den är inte alls som förr. Men jag uppskattar min kropp nu mer än någonsin. 

En varm känsla bredde ut sig inom mig, kanske ett resultat av kärleken till kvinnokroppen, vinet och Annas självsäkra uppenbarelse.

När hon lämnade över duschen var det som om hon känt på sig att jag stått och tittat lite på henne, för hon sträckte stolt på sig. Eller så var det bara jag som av vinet börjat se saker som genom ett filter av kåthet. Men visst var Anna en tjej med massor av utstrålning. Det var något som Filip och jag hade diskuterat inför resan. Vi lyckades inte sätta fingret på vad det var, men vi gillade båda hennes attityd.

I ögonvrån såg jag hur Anna stod utanför duschen. Och visst var det så att hon studerade mig också, på ett lite nyfiket sätt? Jag blundade i duschen och tvålade in hela kroppen. När jag öppnade mina ögon igen så var Anna borta. Hon hade gått in och satt sig i bastun och jag rycktes tvärt ur mina dagdrömmar.

Foto: RossHelen / Getty Images/iStockphoto / RossHelen

Jag tog min handduk och gjorde Anna sällskap i bastun, lite lätt generad över hur mina tankar hade sprungit i väg. Det skulle Filip veta. Han som drömmer om att någon gång ha en trekant med mig och en annan tjej. Trots att jag aldrig direkt varit intresserad av tjejer sexuellt. Åtminstone inte förrän nu. 

Anna var väldigt lättsam, och efter en liten stunds pratande var den sexuella spänningen som bortblåst. Mina tankar måste ha rusat iväg där i duschen. Men så plötsligt sa Anna:

– Du har en väldigt fin kropp.

– Åh tack, svarade jag lite överrump­lat. Du är fin du också, skyndade jag mig att lägga till.

Anna svepte med blicken över min kropp. Det var en blick full av värme.

– Har du … Har du varit med en tjej nån gång? fortsatte Anna så där rakt på sak och ogenerat, som jag lärt mig är typiskt för henne.

– Jag antar att du menar sexuellt? 

– Ja, sexuellt?

– Nej, det har jag aldrig. Har du?

– Egentligen inte. Men ...

Och så berättade hon om hur hon och hennes man Andreas haft en trekant med en annan tjej en gång. Hon och tjejen hade inte gjort så mycket mer än kysst varandra, men det hade väckt en nyfikenhet och ett hopp om att få ha sex med en kvinna ”på riktigt”. 

Och nu när hon satt här naken tillsammans med mig så hade nyfikenheten vaknat till liv igen. Nu undrade hon om jag kanske också var nyfiken, om det var ömsesidigt. 

Mitt hjärta började banka hårt, kanske så det syntes, medan jag försökte tänka över situationen. Vad kände jag egentligen? Visst var jag lite nyfiken och onekligen också kåt på hela situationen. Vågade jag? Och Filip då? 

Jag visste att han säkert hade gjort tummen upp. Han ville att jag skulle få ha min frihet att leva ut starka fantasier. Bara han fick veta vad som hänt efteråt, så hade han sagt. Jag gjorde lite försynt klart för Anna att jag också var nyfiken.

Och här sitter jag nu och kysser Anna. Med största hängivelse. Anna släpper mina läppar och söker med ­ögonen ett tyst medgivande att få fortsätta utforska min kropp. Jag nickar, och mina tankar pendlar mellan nyfikenhet och nervositet. Anna känner på mina bröst, varsamt. När hon märker att jag slappnar av lite mer så fortsätter hon att upptäcka min kropp. 

Nu är det min tur att utforska Anna. Hon smakar salt och hennes doft är syrlig.

Jag stönar och andas tungt och känner hur hennes ena hand vandrar nedåt och in mellan mina ben. Där glider hon försiktigt med fingret i min våta skåra, för att sedan låta det tränga in samtidigt som hon trycker med handflatan mot min klitoris. Jag tar tag i hennes huvud och drar upp det mot mitt. Vi hånglar intensivt och hungrigt. Våra kroppar blir varma, svettiga och våta när de slingrar sig om och mot varandra. 

Nu är det min tur att utforska Anna. Med mina ovana händer smeker jag hennes varma kvinnokropp. Jag börjar med att känna hennes bröst i mina händer samtidigt som jag kysser hennes bröstvårtor. Hon smakar salt och hennes doft är syrlig. 

Sakta söker jag upp hennes pärla mellan benen med min ena hand. Vilken härlig känsla det är att ta på Annas mest känsliga delar. Jag låter hennes klitoris rulla mellan mina fingrar, vilket får henne att stöna till lite extra. 

Som en magnet dras min mun nu till samma ställe som mina händer. Ivrig att få ge henne njutning med min tunga. Jag vill leka med hennes knopp och jag provar mig fram. Först upp och ner med min tunga och sedan i sidled. Jag märker att hennes stön ökar när tungan rör sig sidledes över klitoris, så här blir jag kvar. 

Jag förvånas av hur len och mjuk hon känns. Min hand glider så fram och in mellan hennes lår för att söka sig in i henne. Anna ryser till när ett finger glider in. Och hon välkomnar mig tydligt genom att ta tag i mitt huvud och stöna högt. Efter en kort stund låter jag ännu ett finger glida in och jag fortsätter samtidigt att behandla hennes klitoris med min tunga. Jag kan känna hur skönt hon tycker det är. Jag vill inte släppa min position, och det märks att vi är två med samma tankar.

Jag ber nu Anna att lägga sig ner för fortsatt behandling. Vilket hon också gör, men hon ber mig samtidigt att lägga mig över henne så att vi hamnar i en 69:a. Vi vill båda smaka på varandra, känna på varandra, vara som en enda njutande organism. 

Och ju skönare det blir, desto svårare har jag att fokusera på vad jag ska göra. Men plötsligt hör jag hur Anna stönar ut att hon är nära och att hon vill att jag ska fortsätta. Jag låter min tunga svepa runt och över hennes klitoris samtidigt som jag masserar hennes g-punkt så gott jag kan. Och då känner jag hur hon kniper åt om mina fingrar och kommer med oregelbundna spasmer, samtidigt som hon trycker ner mitt huvud mellan sina ben.

När hon hämtat sig så vill hon att jag ställer mig på alla fyra på bastubänken. Därefter börjar hon kyssa mig på ena skinkan och oväntat nog börjar hon sedan slicka mig lätt med tungan över mitt anus. Samtidigt som hon gör det så stoppar hon in några fingrar i mig och masserar samtidigt min klitoris. Vilken teknik hon har, den är inte lik något annat jag upplevt. 

Jag trycker hennes fingrar längre in i mig och hon förstår min uppmaning. Det är underbart skönt med stimulering på tre ställen. Sakta glider hennes fingrar in och ut ur mig. Fortsätter hon så här kommer jag mycket snart. Har jag någonsin njutit så här?

Men då hör vi röster utanför. Killarna är på väg ner till båthuset. Både Anna och jag sätter oss upp och rättar till oss så gott det går. 

– Vi kanske ska ta och svalka av oss, föreslår jag.

Anna håller med.

Vi springer nakna och fria ut ur bastun – ut i den ljusa, stilla sommarnatten. Uppfyllda av lycka och lyckliga av vetskapen att mer njutning väntar. 

Amelias sexbloggare Liw

Denna sexnovell är skriven av amelias egen sexbloggare Liw. Här hittar du hennes blogg: Liws lust

Sugen på fler sexnoveller?

Sexnovellen: ”Jag ligger naken i en främlings jacuzzi”
Sexnovell med bondage-tema: ”Ligger fastbunden med ögonbindel”
Sexnovell om heta trekantsmötet: ”Ligger naken på hotellet med två män omkring mig”