Foto: Getty Images/iStockphoto / This content is subject

Läsarna avslöjar sina hemliga lustar (vad fantiserar du om?)

I sexdrömmarna är du fri att föreställa dig precis vad du vill. Det kan bli grovt, lekfullt, och överraskande för dig själv. Här berättar tre kvinnor vilka tankar som gör dem upphetsade.

Jag drömmer om att vara med en tjej

Jag tror att sexfantasier är viktiga för kvinnor. Det är precis som för killar - vi vill ju också njuta! Mina sexfantasier involverar att ha sex med en tjej. Att kyssas, leka, känna på varandra och att slutligen komma tillsammans, med henne och min man tillsammans. Jag skulle vilja veta hur det skulle vara, bara idén i sig känns spännande!

En fantasi som jag faktiskt inte är särskilt intresserad av, men som många tjejer drömmer om, är att ha en trekant med två killar. Den tanken har aldrig lockat mig.

Jag berättar allt om mina fantasier för min man. Det är inget jag skäms över alls. Jag tycker att alla tjejer borde kunna prata om det, på så sätt kan man ha mer kul med varandra i en parrelation."

Jag vill ha sex där vi kan bli avslöjade
Foto: Getty Images/iStockphoto / Sladjana Saulic

En av mina fantasier är att ha sex med tre killar samtidigt. En annan fantasi är att ha sex utomhus, på en plats där någon skulle kunna gå förbi och avslöja en. En riktigt upphetsande tanke och något jag alltid velat prova på.

Jag vill testa det mesta inom sex innan jag dör, och jag vill verkligen leva ut mina fantasier. Förr eller senare kommer jag att göra det också. Jag måste bara de hitta rätta personerna. Jag tror att fantasier är ganska viktigt för kvinnor. Jag blir i alla fall mer upphetsad av mina tankar och känner mig sexigare på samma gång.

Jag skulle absolut kunna berätta om mina fantasier för min partner. Inga problem. Mina fantasier är inget jag skäms över, för sex är naturligt. Och att experimentera med sex är inget jag skäms över att vilja göra."

Jag fantiserar om en specifik person

Jag brukar ibland fantisera om att vara med en kille och ytterligare en tjej samtidigt. Jag har även fantiserat om att ha sex med bara en annan kvinna, trots att jag är hetero. Det är en specifik person jag brukar tänka på och se framför mig. Kvinnokroppen är väldigt vacker och jag vill testa att utforska den mer.

Mina fantasier skäms jag inte ett dugg för. De är ett viktigt redskap för kvinnor, just för att vi ska kunna utveckla oss själva och också lära oss att ta för oss av det vi vill ha.

Om min fantasi kommer att bli verklighet en dag låter jag framtiden utvisa.

Jag har ingen partner just nu. Men ett ex och jag visste exakt vad den andra gillade. Därmed kunde vi spela poker och den som förlorade fick göra något med den andra en stund. Det var speciellt, kul och annorlunda! Därför är det bra att dela med sig av sina fantasier, för då vet partnern vad man tycker om och kan använda sig av det i sexlivet."

LÄS OCKSÅ! Sexnovellen: ”Jag ligger naken i hotellsängen med två män runt mig”

Heta drömmar – ett bra redskap

I amelias stora sexundersökning 2016 visade det sig att "egna fantasier" kom i topp gällande vad som gör läsarna upphetsade (24 procent). Bara massage hade fler röster (32 procent). Kategorierna utklassade andra alternativ som till exempel porr, sexiga sms eller erotiska böcker.

Det här fantiserar vi om

I en kanadensisk undersökning från 2014 berättade över 1 000 personer om sina sexuella fantasier.

57 procent av de tillfrågade kvinnorna drömde om att ha sex med två män samtidigt.

I studien visade det sig att kvinnor ofta fantiserar om sex på olika platser där det finns risk att bli avslöjad, som en offentlig toalett eller på kontoret.

Det finns 5 dominerande kategorier: underkastelse, dominans, gruppsex, exhibitionism (att visa upp sig under akten) eller voyeurism (att tjuvtitta på andra).

LÄS OCKSÅ: Sugen på att prova en sexleksak? Här är 8 heta förslag som du redan har hemma