Lär känna amelias sexbloggare Liw: "Det här fick mig att testa en trekant"

amelias sexbloggare Liw bloggar under hemlig identitet. På så sätt kan hon vara helt öppen med sina innersta tankar och känslor kring sex. Och ja, det är hon! amelia tog ett snack med henne - vi vill ju bara veta mer, mer, MER. 

Liw lever ett helt vanligt "Svensson-liv". Utåt sätt i alla fall. Med tre barn, man, villa, vovve och ett jobb inom vårdsektorn. Men bakom den normala fasaden finns det en betydligt busigare Liw. Med fantasier och tankar som ingen skulle kunna tro om henne.

- Att ha en mer förbjuden sida av sig själv är nog inte något ovanligt i och för sig. Skillnaden är nog bara att jag låter min busiga sida leva ut mer än de flesta.

Hur kommer det sig att du vill blogga om sex?

– Sex har alltid varit ett laddat ämne för mig. Jag har alltid älskat attraktion mellan människor. Men sex var under många år väldigt ångestladdat för mig. Jag kände mig aldrig normal och att komma med en partner fanns inte på kartan. När jag till slut hittade mig själv sexuellt ville jag berätta att det är möjligt att vända något som för mig var ångestladdat till något jag verkligen älskar. Allt för att trygghet och utforskande tillfördes.

– Jag saknade också bloggare som kunde skriva öppet och ärligt om sex med förankring i en vardag som jag kunde känna igen mig i, utan att det bara blir porrigt. Därför startade jag min sexblogg.

Har du alltid varit en utforskare sexuellt?

– Jag har varit nyfiken och öppen för att testa olika nya sexuella aktiviteter sedan jag träffade min man. I början av vårt förhållande var det mycket fokus på att bara njuta av att jag lärt

mig komma. Men i takt med att jag känt mig mer och mer trygg sexuellt så har också lusten att experimentera ökat. Att blanda in fler i vårt sexliv fanns inte på kartan för några år sen. Men med tryggheten har jag nu öppnat upp även för det.

LÄS OCKSÅ! amelias sexbloggare Liw: Så får du en fontänorgasm – steg för steg

Vad får du för reaktioner på din blogg?

– Nästan bara positiv respons, vilket är fantastiskt kul och lite oväntat faktiskt.

Vilket inlägg har väckt mest reaktioner?

– Det är nog utan tvekan mina äventyrsinlägg som dragit till sig mest uppmärksamhet och reaktioner. Speciellt kanske inlägget “Vägen till vår trekant” som beskriver hur vi (och framförallt jag) resonerade och landade i att testa en trekant.

Gissar att du får en hel del frågor. Vad frågar de?

– De berättar om att de har liknande fantasier och frågar om tips för att komma eller för att genomföra en trekant. Jag får även en del frågor via män som berör deras fruar där hon är

nyfiken, men är tveksam/nervös för att förverkliga sin fantasi. De vill veta vad som fick mig att ”våga” t ex ha en trekant.

Vad tycker din man om att du bloggar om ert sexliv?

– Min man är helt och hållet med i båten han också. Utan hans hjälp hade jag aldrig kunnat göra det här. Dels så är han ju en stor del av mitt sexliv och dels så tar han hand om en stor del av familjebestyren. Förutom det så hjälper han mig rent praktiskt med bloggen vad gäller tekniska bitar och korrekturläsning. I viss mån kan man nog se det som att bloggen är ett gemensamt projekt.

Vet dina vänner eller någon i din närhet om att du bloggar?

– Nej. Det är bara jag och min man som vet.

Fakta: Liw

Småbarnsmamma som enligt henne själv lever ett tämligen vanligt ”Svenssonliv”.

Bor: Villa

Familj: Man och tre barn

Jobb: Inom vårdsektorn.

Skriver under hemlig identitet. amelias bloggare Liw skriver under hemlig identitet för att kunna vara så öppen som möjligt om sina innersta sexuella tankar.

Blogg: Liws lust

 

Liws 3 bästa sextips (till kvinnor)

1.  Lär känna ditt underliv på riktigt. Hur kommer du med dina egna händer och be din partner/älskare utforska och leka med din G-punkt.

2. Prata med din partner om dina fantasier och om vad du gillar och våga även släppa in hans fantasier.

3. Våga utforska. Bry dig inte om vad du tror andra tycker om olika sexuella aktiviteter. Ingen behöver veta. Här är porrtittande ett bra exempel. Du upptäcker med porr lättare vad som tänder dig genom att hitta din typ av porr och det är faktiskt väldigt befriande att våga vara lite dirty ibland.