Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
1 AV 2
Ta kontroll över njutningen med enkla knep
2 AV 2
Foto: Shutterstock

”Jag längtade efter en stor penis i onödan”

Hon hade längtat efter att ha sex med en välutrustad man, och så dök chansen upp. Sexet blev dock inte som hon föreställt sig.

”Tänk er en vacker pardans men där paret räknar i otakt, kanske inte lyssnar på samma låt”, berättar ”Terese”, 43.

Det här är en personlig berättelse om sex. Åsikter och idéer är skribentens.

”Terese”, 43, som egentligen heter något annat berättar om sin efterlängtade upplevelse av sex med en välutrustad man, ett möte som inte alls blev som hon föreställt sig eller hoppats på. 

”Jag gillar stora kukar. Jag är en size queen (begrepp för kvinnor som föredrar stora penisar, red anm) och jag skäms inte. Det betyder dock inte att jag ratar män med normalstora könsorgan. En stor kuk är för mig snarare att jämföra med den extra toppingen på en redan god glass, parmesanosten på pastan eller vinglaset till ostbrickan. När jag i vanliga fall ska träffa någon behöver personen vara trevlig och ha en intressant personlighet för att fånga mitt intresse. Men om personen i fråga har en stor kuk räcker det med att han inte är otrevlig. 

Jag skaffade hundvakt och åkte till honom. Vi var nog båda lite nervösa.

För några år sen fick jag kontakt med en man som hade 23 ståtliga centimeter, och han var dessutom trevlig. Han var lite nördig, halvblyg och väldigt mjuk och rar i sin personlighet. Och han skröt inte om sin kukstorlek alls, utan pratade som en vettig människa. Jag skaffade hundvakt och åkte till honom. Han bodde en bit bort så jag skulle stanna över natten, vilket vi hade bestämt innan (och ja, jag hade kollat upp honom och bedömt vår träff som säker). Han mötte mig på parkeringen och vi gick hem till hans lägenhet, som han visade sig dela med två supersöta katter. Vi var nog båda lite nervösa, men vi småpratade en stund för att sedan kolla lite film tillsammans. Det var inget passionerat hångel eller så, men vi hade mysigt.

Så blev det sängdags och han klädde av sig naken. Man kunde nog se stjärnor blänka i mina ögon för vilken vacker syn! Kuken var lite halvhård och såg ståtlig ut där den hängde, redan större än de flesta jag sett när de varit fullt erigerade. Hångel och tafsande inleddes, mycket tafsande från min sida. Som jag nämnde tidigare hade han en mjuk personlighet, vilket jag gillar, men just i hans fall gjorde det honom en aning tafatt i sängen. Och det var inte konstigt, han hade inte fyllt 30 än och var kanske inte så erfaren, och dessutom nervös. Jag var inte heller någon sexatlet då jag precis hade kommit ur ett långt samboförhållande med tråksex så jag förmådde inte styra upp situationen.

Men min kropp bad inte om att han skulle ta det försiktigt. Jag njöt. Jag ville ha mer.

Till slut var det dags för det jag kommit för. Penetrationen av alla de där lockande 23 centimetrarna. Jag var så kåt bara av åsynen av honom, jag behövde inte ens förspel för att bli våt. Det rann redan. I likhet med många andra stora kukar blev inte ståndet så där stenhårt, men väl tillräckligt. Han förde in den och jag ryste av välbehag. Han backade ur och förde in den igen, försiktigt. Jag njöt, ville ha mer. Men här någonstans brast kommunikationen mellan oss. Jag gissar att han träffat tjejer som bett honom ta det försiktigt. Men min kropp bad inte om att han skulle ta det försiktigt. Jag ville bli ordentligt knullad. Och jag försökte med alla medel visa att jag bara tyckte det var skönt, jag tryckte mig mot honom och bad om mer. ”Kom igen, använd det du har”. Men nej, han höll igen. 

Vad som sedan följde vet jag inte riktigt hur jag ska förklara. Tänk er en vacker pardans, men där paret räknar i otakt, kanske inte lyssnar på samma låt. Han var så inne i att inte bottna så när jag juckade mot honom så backade han liksom i sin rörelse. När han stötte i mig var det i en hackande, tveksam rörelse. Vi hittade aldrig takten, fann aldrig samspelet. Vad jag än gjorde blev det fel. Det bara gick inte. Jag bad om hårdare, mer, djupare. Men nej. Så till slut kom han, och det var det. Om jag inte vore den artiga människa som jag är skulle jag nog ha härjat, kanske gråtit en skvätt. Men vi kramades tills vi somnade.

”Jag kan konstatera att jag väljer min kk som är begåvad med modesta 13-14 centimeter alla dagar i veckan. Så nej, storleken är inte allt.” Foto: Everett Collection/Shutterstock

Morgonen därpå tänkte jag att vi försöker igen. Det kanske var nerverna som gjorde oss så icke samspelta. Nej, det var samma katastrof även nu. Så jag åkte hem, otillfredsställd och sur. Sur för att ha lämnat bort hunden för ingenting. Sur för att jag var mer kåt nu än innan. Sur för att kukguden gav 23 centimeter till en person som var livrädd för sina centimeter. Jag hoppas att han i dag har en partner som fått honom att inse att han kan tillåta sig själv att släppa kontrollen lite. Det måste ju vara drygt även för honom att hålla igen så där.

Ja, det var min sorgliga berättelse om sexet jag hade med en mycket välutrustad man. Och jag kan konstatera att jag väljer min kk som är begåvad med modesta 13-14 centimeter alla dagar i veckan. Så nej, storleken är inte allt. Inte ens för en size queen. 

Denna text är ursprungligen publicerad på sexbloggen Liws lust på amelia.se och på sajten Hemligg.se. Här kan du läsa Liws blogg som handlar om sexualitet och relationer.

LÄS MER: ”Sebastian”, 48: ”Jag råkar ha en ganska stor penis”
LÄS MER: ”Vi medelklassmänniskor kan justera våra brackiga vanor”