Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Stjärnorna kan ge dig svar på vilken sexpartner du passar bäst tillsammans med.
Stjärnorna kan ge dig svar på vilken sexpartner du passar bäst tillsammans med.
Stjärnorna kan ge dig svar på vilken sexpartner du passar bäst tillsammans med.
Stjärnorna kan ge dig svar på vilken sexpartner du passar bäst tillsammans med. Foto: Getty Images

Här är stjärntecknet du passar bäst med i sängen

Ibland känns det bara helt rätt, utan att riktigt kunna sätta fingret på varför. Och ibland blir det tvärtom – platt fall. Vilket stjärntecken du är född i kan faktiskt ge svar på hur bra ni passar tillsammans sexuellt.

Sex ska vara en passionerad, intim och lustfylld upplevelse – men ibland är det långt ifrån verkligheten. Den där glödande kemin uppstår inte alltid och ibland går sexlivet på sparlåga. Men visst hade det varit bra om du redan innan visste hur sexuellt kompatibla ni var tillsammans? Faktum är att ditt stjärntecken kan avslöja vem du passar bäst ihop med!

Vi listar vilket stjärntecken du passar bäst tillsammans med inspirerade av bustle.com.

Vattumannen (20 januari – 18 februari)

Passar bäst med: Tvillingen

Vattumannen är kanske inte den som är mest öppen med sitt sexliv, men det betyder inte att hen inte njuter av sex. Den pratsamma, raka och öppna tvillingen som älskar att kommunicera kan hjälpa vattumannen att öppna upp och inse att kommunikation i sängen inte behöver vara pinsamt.

Så tillfredsställer du en vattuman: Följ vattumannens icke-verbala ledtrådar och njut av din älskares vassa, sexuella experimenterande.

Fisken (19 februari – 20 mars)

Passar bäst med: Skorpionen

Den romantiska, sensuella fisken gillar både att förföra och bli förförd av sin partner och den passionerade skorpionen med sitt sexuella driv är med på tåget. 

Så tillfredsställer du en fisk: Fisken är ett av de mest kreativa tecknen i astrologin och kan utvidga sitt konstnärsskap till sovrummet och få det att bli en gudomlig upplevelse. De njuter av förförandet, expansionen av sinnena och att göra fantasin till verklighet.

Väduren (21 mars – 19 april)

Passar bäst med: Lejonet

Väduren vill gärna hålla det äventyrligt och passionerat i sovrummet och tillsammans med ett passionerat, karismatiskt lejon blir resultatet ofta explosivt. 

Så tillfredsställer du en vädur: Ge hintar om hur vild du är villig att vara i sängen och låt dem ta kommandot. En typisk vädur gillar att vara överst, men är inte rädd för sexuella äventyr. 

Oxen (20 april – 20 maj)

Passar bäst med: Jungfrun

Oxen älskar sensualitet och tar gärna lång tid på sig. En jungfru är den perfekta matchen för den kräsna oxen, som kommer att se till att oxen njuter fullkomligt.

Så tillfredsställer du en oxe: Oxen är ett av de mest sexuella stjärntecknen – om du kan trigga alla fem sinnena på en gång.

Tvillingarna (21 maj – 20 juni)

Passar bäst med: Vågen

Tvillingen gillar att hålla det roligt, lekfullt och flirtigt i sovrummet och när hen träffar en våg kommer det verbala förspelet att flöda fritt vilket är en vinnande kombination för båda.

Så tillfredsställer du en tvilling: Få tvillingen i rätt stämning genom deras sinne och håll sexet roligt med lekar, utklädnader och fantasier. 

Kräftan (21 juni – 22 juli)

Passar bäst med: Skorpionen

En kräfta behöver känna sig trygg och känslomässigt nära sin partner för att kunna släppa loss och ge sig hän i sovrummet. Och trots att skorpionen ofta framställs som det mest sexdrivna stjärntecknet av alla föredrar dem att känna en djupt band till sin partner, vilket gör att hen blir ett perfekt match för kräftan.

Så tillfredsställer du en kräfta: Kräftor uppskattar sex mest i en trygg miljö, med en långvarig partner. De är också väldigt privata, så håll era sexuella erfarenheter mellan er två.

Lejonet (23 juli – 22 augusti)

Passar bäst med: Skytten

Lejonet har en stor sexualdrift och gillar att stå i centrum i de flesta situationer, speciellt i sovrummet. En omtänksam skytt kommer garanterat att få lejonet att känna sig sexig och speciell. 

Så tillfredsställer du ett lejon: Berätta om dina fantasier för lejonet och låt de förverkliga dem. Lejon älskar också rollspel. 

Jungfrun (23 augusti – 22 september)

Passar bäst med: Stenbocken

Jungfrun gillar att hålla saker okomplicerade i sängen, men det betyder inte att de inte gillar att tillfredsställa och bli tillfredsställda – precis som den passionerade stenbocken.

Så tillfredsställer du en jungfru: Uppmuntra till ett hälsosamt sexliv tillsammans med en jungfru genom att prioritera tid för sex högt.

Vågen (23 september – 22 oktober) 

Passar bäst med: Vattumannen

Vågen älskar att bli mentalt stimulerad, oavsett om det gäller konst, musik, god mat eller lekfullt sexprat. Även om vattumannen kan verka känslomässigt avtrubbad ibland är de bra älskare som håller sexlivet intressant, vilket är precis vad vågen behöver och vill ha.

Så tillfredsställer du en våg: En våg kan vara känslomässigt intensiv med sina älskare och det spiller ofta över till sovrummet. Påminn vågen om att det bästa sexlivet alltid har en hälsosam balans där båda parter tillfredsställer varandra. 

Skorpionen (23 oktober – 21 november)

Passar bäst med: Fisken

Skorpionen är känd för att vara extremt erotisk, kanske till och med lite snuskig. Men skorpionen trivs bäst när de har ett starkt känslomässigt band till sin partner, så de passar perfekt med den romantiska och känsliga fisken.

Så tillfredsställer du en skorpion: Skorpionen älskar att driva sina älskare till nya njutbara ytterligheter. Videos, nya platser och frekvens – ju mer sex desto bättre. 

Skytten (22 november – 21 december)

Passar bäst med: Lejonet

Skytten är spontan och älskar att testa nya saker, speciellt i sängen. De passar utmärkt ihop med det kreativa och roliga lejonet som inte är rädd att föreslå något oväntat.

Så tillfredsställer du en skytt: Sikta på snabbisar på äventyrliga platser (10 000 metersklubben, någon?), spännande platser utomhus – en sexuell upplevelse som är den första för er båda kommer ni kunna dela i många år framöver. 

Stenbocken (22 december – 19 januari)

Passar bäst med: Oxen

Stenbocken kan vara lite reserverad, så det behövs en partner som kan få hen att öppna upp och komma ut sitt sexuella skal lite. Den sensuella oxen vet värdet av att ha tålamod och ett långt förspel för att få stenbocken att smälta. 

Så tillfredsställer du en stenbock: Som älskare till en stenbock behöver du uppmuntra dem till att bli mer demonstrativa. Tappa upp ett bad, få dem att tänka på något annat än jobbet – men var diskret med dina intentioner. 

Astrologin kan avslöja hur sexuellt kompatibel du är med Foto: Getty Images / E+

I slutändan är det inte nödvändigtvis förutsägbart hur sexuellt kompatibelt du är med någon, och sexuell kemi uppstår inte alltid direkt. Men oroa dig inte: så länge du är villig att kommunicera öppet och prova nya saker, finns det potential att ha fantastisk, orgasmfyllt sex med någon - oavsett deras tecken. 

LÄS OCKSÅ: Sex efter 40 - sexologens bästa tips för ett härligt sexliv