Foto: Istock

amelias sexbloggare Liw: 5 tips för att få orgasm (som funkar för mig!)

Har du svårt att få orgasm? Lugn! Här kommer fem riktigt bra tips från vår sexbloggare Liw.

Första gången Liw fick orgasm med en partner, och utan vibrator, var hon 28 år. Innan dess hade hon alltid haft väldigt svårt att komma med en partner.

– Sex var under många år väldigt ångestladdat för mig. Jag kände mig aldrig normal och att komma med en partner fanns inte på kartan. Nu när jag har hittade mig själv sexuellt vill jag berätta att det är möjligt att vända något som för mig var ångestladdat till något jag verkligen älskar. Allt för att trygghet och utforskande tillfördes.

Detta var vad som fungerade för henne:

Liws tips till tjejer för att få orgasm

1. Lär känna din kropp och lek med den! Testa att knipa runt en dildo samtidigt som du smeker klitoris, känn hur det ger en djupare och skönare känsla med två stimuli. Variera tempo med dildon, vad passar dig?

2. Ta hjälp av din partner. Njut av din partners händer och mun lika mycket som hans snopp. Be honom gärna sakta ned tempot vid samlag ibland då känns klitorisstimuleringen mer.

3. Se till att du är riktigt upphetsad. Våga tänka snuskigt! När du är riktigt upphetsad kommer du lättare.

4. Välj en partner som kan få dig att slappna av och som du kan prata med.

5. Glöm inte G-punkten!! Med en G-punktsstav eller med din partners händer. Här kan du läsa om hur Liws man Love gör för att hitta hennes G-punkt. 

LÄS OCKSÅ: Lär känna amelias sexbloggare Liw