Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Sexbloggaren Liw berättar om hur hon upptäckte en ny sorts njutning.Sexbloggaren Liw berättar om hur hon upptäckte en ny sorts njutning.Sexbloggaren Liw berättar om hur hon upptäckte en ny sorts njutning.
1 AV 2
Sexologen Malin Drevstam om de vanligaste frågorna hon får av kvinnor
2 AV 2
Sexbloggaren Liw berättar om hur hon upptäckte en ny sorts njutning.
Foto: Getty Images / Getty Images

Bloggaren Liw: ”Orgasm-skönt nästan direkt”

Analsex kan för många innebära mentala spärrar, oro och tabu. Men hanterar man det rätt kan det öppna upp för massor av njutning, menar sexbloggaren Liw. I ett blogginlägg skriver hon om sina egna erfarenheter.

Analsex kan vara mycket mer än penetration. I ett blogginlägg på amelia.se skriver bloggaren Liw om hur hon kom över sin mentala spärr kring analsex, på egen hand och med hjälp av sexleksaker.

Inträngandet tog lite tid men det var väldigt upphetsande i sig. Sakta förde jag dildon in och ut. Efter ett tag lät jag en annan dildo penetrera mig vaginalt och det blev jätteskönt tillsammans, men jag insåg att det mer var dildon där bak som jag ville röra på. Så började jag ta på mig själv samtidigt över klitoris med fingrarna och blev väldigt överraskad när det kändes orgasmskönt nästan direkt.”

”Även om jag tidigare har önskat att det fanns mer att upptäcka 'där bak', så inser jag nu att jag nog verkligen haft en mental spärr när det kommer till analsex. Och jag inser att denna spärr kan vara liknande den som gjorde att jag hade svårt att komma överhuvudtaget. Så nu känner jag mig helt plötsligt ivrig att i lugn och ro, sakta men säkert, hitta mig själv när det gäller anal njutning. För det är en knut jag vill lösa upp, och det som hände i går kändes som en början på ett nytt kapitel.”

För den som är nyfiken på analsex kan det vara en bra idé att börja med att utforska på egen hand, menar Liw. 

Läs hela inlägget här.